designul patului

În orice dormitor, patul este un subiect cheie, deci designul său determină conceptul de decorare a camerei. Materialul pentru realizarea cadrului unui astfel de produs este cel mai adesea un copac sau un metal, capul poate fi moale sau greu.

desen paturi duble cel mai variat, un astfel de produs este din lemn, metal cu detalii dantelate forjate, încorporat cu un mecanism de ridicare, cu piele moale sau cap de lux. Spatele este principalul element decorativ al patului. Este bogat sculptat pe lemn sculptat, dantelă arta forjare, piele scumpe cu protectori.

designul patului 1 designul patului 2 designul patului 3

Paturi elegante - lux de încredere

desen pat rotund câștigă geometria extraordinară. Acest pat ocupă centrul camerei, atrage atenția. Decorați modele similare cu capacele regale, canopiile transparente, culorile luminoase. Spre exemplu, un pat rotund alb cu zăpada va fi punctul culminant al oricărui interior.

designul patului 4 designul patului 5 proiectarea patului 6

Din punctul de vedere al economisirii spațiului, proiectarea unei camere de zi cu pat, transformatoare de model pentru o astfel de cameră va face tot ce este mai bun. Paturi similare pot fi transformate într-o canapea, un dulap, o bordură, există atât opțiuni unice, cât și duble. În timpul zilei, ele pot fi pliate pentru a elibera spațiul de living pentru activitățile de zi cu zi.

proiectarea patului 7 proiectarea patului 8 proiectarea patului 9

Interesant pentru adolescenti este designul ergonomic paturi supraetajate, cel mai adesea ele sunt folosite în camera copiilor. Aceste opțiuni pot fi echipate cu două paturi cu scări, staționare sau pliere. Pentru chiriasii foarte mici, modelele pot fi emise sub formă de trenuri de jucărie, nave, căruțe, case, castele de basm, completate de tobogane și echipament sportiv. Pentru un copil mai adult, este folosit un design laconic. Un pat de mansardă este potrivit pentru elevi. La nivelul inferior este posibilă dotarea unei zone de lucru cu o masă de calculator, o canapea mini, un dulap și rafturi.

proiectarea patului 10 proiectarea patului 11 proiectarea patului 12

desen paturi pentru fete se distinge prin romantism și har. Cel mai adesea, în acest caz, se folosesc modele clasice de paturi cu capace fasonate din satin sau veluros. Lamele forjate și din lână metalică, în special albul, vor arăta aerisite și ușor în dormitorul fetei. Astfel de paturi romantice pot fi decorate cu perdele de aer, copertine.

proiectarea patului 13 proiectarea patului 14 proiectarea patului 15

Designul modern și calitatea paturilor vor contribui la decorarea unui interior frumos în orice cameră, pentru un somn sănătos, sănătoși și bunăstare

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 7 =