diamant turtledove

Diamantul turtledove este una dintre cele mai frumoase și mai frumoase păsări de casă. De la micul ei zgomot și ea se îmbină perfect cu diferitele păsări cântând. Gorlitsa nu se teme de om, de aceea aceste păsări sunt ținute acasă.

Un diamant turtledove este un mic reprezentant al unei echipe de porumbei. Lungimea păsării este de aproximativ 20 de centimetri. Aproape jumătate din lungime este pe coadă. Greutatea păsării este de aproximativ 40 de grame. Dar acești reprezentanți ai echipei de porumbei trăiesc în turme.

Tipuri de turturele

Familia turtledove cuprinde 18 specii. Habitatul acestor păsări este larg. Dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai genului, se poate observa un turtledove. Această pasăre este ca un porumbel, dar un pic mai mic în dimensiune, cu penaj pestriț.

Un reprezentant interesant este turtledovele egiptene. Este numit și un "porumbel râs". Un nume ciudat pe care la primit din cauza vocii ei, care seamănă cu râsul.

Ringed turtledove - o pasăre pe gâtul căreia este un semicerc alb, care este un semn de maturitate. Tânărul turtledoves nu are astfel de urme pe penaj.

Încă există chinezii, turturele africane. Ele sunt ușor de distins, deoarece fiecare specie are propriul său particular în culoarea penajului.

Întreținerea unui turtledove diamant

Diamantul turtledove este practic o specie domesticită. Cu alimentație și conținut bun, ei devin îmbelșugați. Ca hrană pentru ele se utilizează un amestec format din mei galben și roșu, semințe de canar, porumb zdrobit, semințe de buruieni, rapiță și semințe de in. Pentru o zi, două lingurițe sunt suficiente. Se recomandă insistent să dați păsărilor verzi.

Cusca nu trebuie plasată în curenți. În timpul verii, este util să le aranjați pentru plajă, dar este important să preveniți supraîncălzirea. În timpul iernii, se recomandă utilizarea lămpilor pentru a evita hipotermia păsărilor, dacă acestea sunt ținute pe străzi în incinte.

Turtle-doves sunt pasari care trebuie sa fie tinute in perechi, deoarece au nevoie de comunicare si de contact.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1