Dolar copac galben frunze

Popularitatea unui copac de dolari sau a zamiokulkasa ca plantă ornamentală este în creștere, deoarece îngrijirea este foarte simplă. Planta este nemaipomenită și crește chiar și în rândul acelor proprietari care uită regulat să bea și să-l fertilizeze la timp.

Dar, dacă printre animalele de companie există zamiokulkas, de ce nu o face să crească ca o plantă sănătoasă și frumoasă? Să aflăm de ce copacul dolar are uneori frunze galbene și ce să facă în astfel de cazuri.

De ce copacul dolar devine galben?

Pentru a evita problemele, trebuie să știți cum să aveți grijă de un dolar. Frunzele acestui frumos verde pot începe să devină galbene din mai multe motive:

  1. Ca rezultat al unei schimbări naturale a frunzelor, care durează destul de mult. În acest caz, veți observa că, pe lângă frunzele îngălbenite vechi, frunzele tinere și verzi încep să apară pe plantă. Aceasta indică procesul de întinerire a copacului dolar, care în sine crește foarte lent.
  2. Depleția plantei poate cauza, de asemenea, îngălbenirea. În cazul în care frunzele vechi a transformat galben, iar ramurele tinere se ofilesc, nu se dizolvă, acesta poate fi din cauza lipsei de rădăcini ale tuberculilor. Se recomandă să începeți urgent alimentarea unui copac de dolari (simultan cu udarea, o dată la fiecare 10 zile).
  3. Dacă sunteți de cumpărare Zamioculcas și nu-l transplantat în sol proaspăt, planta poate transforma treptat galben și frunze picătură. Pentru a evita acest lucru, pentru a primi un substrat pentru floare cactus, și trece într-un nou vas, respectând în același timp regulile de bază ale arborelui de transplant de dolari.
  4. Acest tip de plante interioare este foarte sensibil la umiditate. Se suferă cu ușurință o secetă, dar dacă udi un dolar prea des sau abundent, rădăcinile sale pot începe să putrezească. În exterior, seamănă cu îngălbenirea simultană a mai multor frunze simultan. Pentru a opri procesul, se recomandă să faceți o pauză și să opriți udarea timp de 2 săptămâni. bine De ce copacul dolarului devine galben în astfel de cazuri, utilizați medicamentul "Reaping".
  5. Zamiokulkas este frică de schițe și schimbări bruște de temperatură. Frunzele sale pot deveni galbene datorită faptului că planta de pe fereastra de iarnă a înghețat o parte din frunziș. În acest caz, partea galbenă va fi cea mai apropiată de fereastră. De regulă, salvarea unui dolar în acest caz nu este dificilă: trebuie să îl rearanjați într-un loc protejat de curenți, chiar dacă va fi mai puțină lumină.

Fii atent la animalul tău verde. După ce am observat problema la timp, este mult mai ușor să eliminăm și să salvăm viața și sănătatea plantelor.

Dacă ați achiziționat o plantă, veți fi interesați să aflați despre semnele și superstițiile despre dolar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 80 = 84