un antrenor de dovleac cu propriile sale mâini

Tot ce este nou de peste hotare, este destul de cald. De exemplu, faimoasa sărbătoare de Halloween este sărbătorită astăzi de tineri la domiciliu. Unul dintre cele mai importante atribute ale acestei sărbători este considerat a fi un dovleac. Cei meșteri nu se desprind de ea. Dacă încercați doar mâna la această artă, atunci începeți în siguranță cu cele mai simple și nu solicitante aptitudini speciale de sculpturi. Un antrenor de dovleac pentru Cinderella este o modalitate excelenta de a petrece timpul cu un copil si de a invata sculptura.

Cum sa faci un antrenor de dovleac?

Mai întâi, uita-te în cărțile copiilor pentru o imagine a antrenorilor pentru Cenușăreasa. Acest lucru vă va simplifica sarcina cu elemente decorative. Puteți decora ambarcațiunile dvs. cu un model. În plus, în avans, ia în considerare exact ceea ce doriți să obțineți în cele din urmă. În cazul nostru, vom face o decorare de sfeșnic, astfel încât mărimea dovleacului ar trebui să fie adecvată. Deci, să începem creativitatea. Primul pas este de a pregăti toate materialele și instrumentele necesare:

 • un mic dovleac;
 • sârmă;
 • plasticină sau plastic;
 • adeziv PVA;
 • hârtie albă;
 • vopsea de nuante de aur si alb;
 • un contur de culoare aurie;
 • cuțit.

Pentru începători, carul de dovleac artizanal ar putea părea destul de complicat. În primul rând, aceasta se referă la excizia. Cu cât este mai mare dovleacul, cu atât mai ușor va funcționa. De asemenea, merită pregătit mai multe cuțite de dimensiuni diferite. Acum ia în considerare un maestru pas cu pas de a face un antrenor dovleac.

 1. Prima etapă de fabricare a unui autocar pentru Cinderella este roțile. Luăm firul și îl întoarcem într-un inel. Apoi traversăm câteva ramuri și facem spițe pentru roată. Amintiți-vă că cele două roți din spate sunt mai mari decât cele două roți din față. Pentru a vă asigura că spițele sunt bine fixate, acestea pot fi fixate suplimentar cu o bucată de plastilină în centru sau răsucite împreună.
 2. un antrenor de dovleac cu propriile mâini1

 3. Acum, fiecare roată este întărită cu plastilină.
 4. un antrenor de dovleac cu propriile mâini2

 5. Ridicăm adezivul PVA în apă și folosim un mortar și o hârtie subțire pentru a acoperi piesa cu un strat de papier-mache. Acest lucru va face designul mai solid și mai fiabil.
 6. un antrenor de dovleac cu propriile mâini3

 7. Lăsați piesele să se usuce complet. Rămâne doar să pictezi roțile pentru a crea un antrenor de dovleac în culoarea aurie. Măsurăm lățimea aproximativă a dovleacului și tăiem tija din sârmă pentru a face un arbore pentru roți. În loc de sârmă, puteți lua un bivol sau ceva similar.
 8. un antrenor de dovleac cu propriile mâini4 un antrenor de dovleac cu propriile mâini5
 9. Dacă te-ai ocupat vreodată de plastic, poți face roți din ea. În acest caz, puteți orbi toată structura și o puteți coace. După răcire, îndepărtați și pictați.
 10. Acum, să ajungem la elementele de bază. Pentru a lucra cel mai potrivit alb dovleac, dar puteți lua orice altul, folosind vopsea dintr-o cutie de vopsea în umbra potrivită.
 11. Cum de a face ferestrele de antrenor dovleac: planificăm locul de decupare, apoi tăiați ușor conturul cu un cuțit mic subțire.
 12. Apoi, cu ajutorul oricărui mijloc convenabil, eliminăm treptat o parte din pastă. Acest lucru se poate face cu o lingură.
 13. un antrenor de dovleac cu propriile mâini6

 14. Pentru a decupaj nu părea prea nepoliticos și neglijent, pe marginea conturului de aur trage o deschidere. În acest fel aplicăm modele și decorăm transportul nostru. Puteți utiliza panglici subțiri sau vopsele acrilice pentru a picta baza și pentru a face să pară un transport de la un basm.
 15. un antrenor de dovleac cu propriile mâini7

 16. Este timpul să colectați detaliile antrenorului de dovleac cu propriile mâini. În aceste scopuri, puteți utiliza un pistol adeziv. Dar, cu siguranță, această metodă de atașament nu este suficient de fiabilă. Este mai bine să folosiți firul. Acesta este îndoit și lipit într-un dovleac, împreună cu un arbore de roți.
 17. Rămâne doar să puneți în interiorul căruței de dovleac cu mâinile dvs. o lumânare și veți obține un sfeșnic de poveste și o decorare excelentă a mesei festive.
 18. un antrenor de dovleac cu propriile mâini8

Din dovleac puteți face alte meserii interesante, printre care: o vază și o casă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 62 = 69