Este posibil să dați lalele galbene

Dacă întrebați florarii dacă cumpără flori galbene, puteți auzi un răspuns pozitiv pozitiv. Plante achiziționate cu inflorescențe galbene iubitoare de toate galben. Cine sunt acești oameni? Psihologii spun că oamenii galbeni ca oameni veseli, activi, pozitivi. Acest popor optimist poate trăi cu ușurință, este foarte binevoitor și puțin aventuros.

Ce simbolizează lalele galbene?

"Lalele galbene, mesageri ai separării ..." - odată un cântec foarte popular, realizat de Natasha Koroleva. Dar este adevărat că lalele galbene simbolizează separarea unei despărțiri rapide?

După ce am studiat multe surse, nu am găsit nici un singur fapt sau alte informații fiabile despre care florile galbene nu poartă energie proastă sau sunt prevestitoare ale necazurilor. Poate că există un răspuns la întrebarea de ce nu puteți da flori galbene și acum vom încerca să ne dăm seama.

Există o legendă arabă veche care spune despre istoria trădării soției șeicului. Când soțul venerabil a plecat să cucerească terenurile, una dintre neveste era necredincioasă pentru el. La sosirea acasă, limbile răutăcioase i-au sfătuit pe domnitor să-și verifice soția cu ajutorul unui trandafir roșu. În cazul infidelității unei femei, flora ar fi devenit galben dimineața. Deci, sa întâmplat și de atunci sa crezut că florile galbene sunt un simbol al înșelăciunii, trădării și separării.

Există, de asemenea, o interpretare mai modernă a acestui semn. Florile sunt date nu numai pentru zilele de naștere, sărbători, cunoștințe, ci și pentru cei care prezintă buchete cu ocazia despărțirii. Și din moment ce separarea este un eveniment foarte neplăcut, cel mai bun mod de a înveseli și de a vă rog o persoană va fi o floare luminată. Acest act poate aduce un pic de relații pozitive în și atât de dificil, și sporește situația tristă.

pot da flori galbene

Puteți spune cu siguranță că culoarea galbenă este ambiguă. În China, este un simbol al vieții și a morții în același timp. În Spania, cârlige galbene erau purtate de eretici, care urmau să fie arși în flăcări. În trecutul îndepărtat, steagul galben a avertizat epidemia de boli, dar pe de altă parte, galbenul este semnul soarelui, luciul de aur, care aduce căldură, bogăție și bogăție.

Deci, poți să dai flori galbene? Astăzi rareori găsiți oameni superstiți, iar culoarea galbenă nu suportă o povară mitică. Prin urmare, dacă sunteți un tânăr prezentat un buchet de lalele galbene, acest lucru poate însemna un singur lucru - ați vrut să vă rog, să vă arătați atenția și să vă arătați dragostea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 + = 54