Euphorbace se încleșta

În munții din America de Nord există un edificiu de plantă de plantă de un an. În primăvară această plantă cu frunze verzi rotunjite nu este vizibilă. Dar până la mijlocul verii tufișurile de lapte arătau ca o dantelă elegantă, decolorată datorită graniței albă a zăpezii. Nu e de mirare că se mai numește "zăpadă montană", "zăpadă timpurie" și uneori "mireasă". Florile de muls sunt mici și inconspicuoase.

Această floare este utilizată cu succes în bancurile de lucru și mixborders, bordură și paturi de flori ca un fundal pe care perene luminoase și uneori incompatibile vor fi vizibile în mod clar. Euphorbia se învecinează perfect în armonie cu florile galbene, roșii, portocalii și plantele ornamentale verzi.

Euphorbia fringed - cultivarea și îngrijirea

Această floare este complet nepretențioasă și nu are nevoie de multă grijă. Capacele sale de culoare albă de zăpadă se găsesc pretutindeni: pe paturile abandonate la stațiile de autobuz, stațiile de benzină și în alte locuri neașteptate. Înmulțirea prin auto-însămânțare va crește pe orice pământ. Singurul lucru pe care îl place mai ales este lumina soarelui.

  1. Dacă vă decideți să crească spurge fringed pe site-ul dvs., alegeți pentru el loc însorit, pe care această plantă va arăta deosebit de spectaculoasă și frumoasă. Floarea crește, de asemenea, în penumbra, însă în locuri întunecate va fi palidă și slabă.
  2. sol pentru cocosul de lapte, absolut orice, dar pe un teren fertil, el, ca orice alt plante, va deveni mai luxos. Frunzele de flori nu se bucură de locuri umede, cu apă, astfel încât să evite aterizarea unui nivel ridicat de apă subterană pe șantier. Planta nu are nevoie de udare frecventă și tolerează perfect seceta. Îl puteți fertiliza cu pansament organic și mineral.
  3. Fringe Euphorbid este practic nu este afectat de dăunători și este extrem rezistente la boli. Când îngrijiți laptele, trebuie să știți că sucul său este foarte toxic, deci trebuie să vă protejați mâinile și să nu lăsați-o să intre pe membranele mucoase.

Ca flori de origine, sunt cultivate alte tipuri de coji de lapte, îngrijirea cărora constă într-o iluminare suficientă și o udare foarte rară. La speciile de interior sunt suculente: bej, albăstrui, globose, lapte și multe altele.

Reproducerea laptelui de lapte delimitat

Cel mai adesea propagați această floare cu butași și semințe. Pentru a propaga planta vegetativ, tăiați butașii și le puneți în apă. În acest moment, sucul lăptos, care va împiedica înrădăcinarea, va înceta să iasă în evidență. După ce aceste butași trebuie uscați la o temperatură de aproximativ 25 ° și plantate într-un amestec de sol constituit din turbă și nisip. Planta se va rădăcina în aproximativ trei săptămâni.

Pentru a crește laptele de lapte mărginit de semințe, acestea trebuie să fie semănate fie târziu în toamnă, fie la începutul primăverii. Aproximativ în zece zile există lăstari. După apariția primului real Flower Spurge Treatmentpliante ar trebui să fie aruncate. Pe terenul deschis, transplanturile pot fi transferate numai după stabilirea unei vreme suficient de caldă, deoarece plantele tinere nu pot suporta înghețurile. Din moment ce stupii de prăjitură al cremelor cresc suficient de mari, atunci plantarea răsadurilor între plante ar trebui lăsată la cel puțin 30 cm.

Spurge rasele, de asemenea, prin auto-semănat, iar plantele care au crescut în acest fel sunt mai puternice și mai durabile decât cele semănate manual.

Spurge este fringed foarte rapid și de la sfârșitul verii tufișuri, uneori, ajunge la 80 cm în înălțime. Înflorirea durează de la mijlocul verii până la începutul înghețurilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 2 = 2