suc de fructe

Multe fructe de padure, dintre care sucuri delicioase, au oase. Ele vin în diferite dimensiuni. Dar, dacă cele mari pot fi îndepărtate cu ușurință, atunci ce să faci cu cele mici, cum ar fi în coacăz, granat sau coacăz? În acest caz, ar trebui să utilizați juicers, special concepute pentru prelucrarea fructelor de padure cu oase.

Cum de a alege un suc de fructe pentru fructe de padure?

Mai întâi de toate, ar trebui să decideți ce fel de fructe veți folosi cel mai mult pentru a face sucul. Apoi, trebuie să știți ce fel de sucuri de fructe sunt disponibile pentru fructe de padure, și alegeți unul care va fi mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.
storcătoare centrifugale nu trebuie utilizat pentru a extrage sucul din boabe cu semințe mici ar trebui să fie luate cu mecanism de presă sau șurub pentru ei. Ca urmare, utilizarea lor produce o băutură care păstrează toate calitățile benefice ale fructelor prelucrate (vitamine, minerale, dulceață).

Pentru a face mai ușor să determinați ce model este mai potrivit pentru dvs., luați în considerare în detaliu soiurile recomandate de extractoare de suc pentru boabe.

Șuruburi de sucuri pentru fructe de padure

Acest storcător este exterior foarte asemănătoare cu o mașină de tocat carne, dar are mai mult de o ieșire și două: suc și prăjituri cu oase. Acestea pot fi amplasate din direcții diferite, în funcție de marcă, dar principiul muncii lor este același pentru toți. boabe spălate sunt încărcate într-un compartiment special, de la care se încadrează în tufiș, unde șurubul măcinat (ax care se rotește), masa rezultată este presată până la uscare și apoi sucul curge printr-un jgheab într-o parte, iar deșeurile rămase (oasele, resturile de pulpa si coaja) - în celălalt.

Șuruburile de sucuri sunt atât mecanice (electrice), cât și electrice, viteza fiind de obicei de 50-80 de rotații pe minut. Arborele rotativ poate fi amplasat atât vertical cât și orizontal. Diferența lor constă în faptul că pentru acestea din urmă este necesar să tăiem fructele și să folosim împingătorul pentru a le deplasa mai departe în compartimentul de lucru către arbore.

Un dezavantaj major al sucurilor de sucuri de sucuri pentru fructe de padure este faptul că acestea sunt rareori găsite. Practic, ei lasa producatorii interni, dar datorită faptului că acestea sunt cumpărate mai puțin frecvent, se întâmplă în loturi mici, cât și în străinătate astfel de dispozitive nu sunt deosebit de populare. Acesta este motivul pentru care multe firme producătoare de mașină de tocat carne, le-a dezvoltat în continuare duză capabilă să îndeplinească funcțiile de storcătoare pentru fructe sau legume.

Dacă ați achiziționat o mașină de tocat cu un storcător de fructe și tomate, ar trebui să fie foarte atent să monitorizeze puritatea ei, și nu permit acest lucru, după locul de muncă au fost orice produse particule. Acest lucru se datorează faptului că semănătoarele se schimbă, iar corpul rămâne același, astfel încât sucul se poate deteriora.

Presă de presă de mână pentru fructe de pădure

presa de presare pentru fructe de padure

În acest dispozitiv, sucul se obține prin apăsarea fructelor. Drept rezultat, fluidul curge în jos în jgheab într-un singur recipient, iar întregul os și se coace în celălalt. Astfel de storcători sunt universali și specializați. În primul rând, puteți procesa orice fructe, fructe și legume, iar în al doilea - numai un anumit boabe.

Dacă doriți să obțineți o băutură de înaltă calitate, care este potrivit pentru conservarea, utilizarea extractoare specializate de suc model de boabe, atunci gradul de extracție și purificare va fi maxim. Pentru producția zilnică de suc sau pentru scopuri culinare, puteți folosi una universală. În el există un compartiment special, în care oasele și coaja rămase sunt colectate după presare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

77 + = 82