plăcuța de desert

Plăcile, în funcție de utilizarea dorită, pot avea dimensiuni diferite, pot fi adânci sau plate, rotunde standard sau alte forme neobișnuite. Care este diferența dintre o plăcuță de desert și surorile sale - să vorbim despre acest articol.

În viața de zi cu zi, suntem obișnuiți să folosim două tipuri de plăci - adâncime pentru primele feluri de mâncare și plat pentru al doilea. Dar, cu servirea festivă, este de așteptat că vor exista mult mai multe varietăți de feluri de mâncare, inclusiv plăci de desert.

Caracteristicile plăcilor pentru desert

Spre deosebire de plăcile de gustare, care sunt întotdeauna mici pentru gustări calde și reci, desertul poate fi adânc, dacă servesc fructe, fructe de pădure și unele produse de cofetărie. Cele mici sunt folosite pentru a servi pori dulci, muse și jeleuri.

Diametrul unui vas de desert este întotdeauna în limita a 20 cm. Deseori se disting printr-o colorare strălucitoare, imagini de fructe și fructe de pădure, flori și alte modele.

Cele mai nobile și elegante, bineînțeles, arată seturi de plăci de desert din porțelan. Numai trebuie să le alegeți în conformitate cu designul general al mesei, decorarea acesteia.

Astăzi, magazinele oferă cea mai largă gamă de feluri de mâncare de orice formă și design. Plăcile de desert plăcute sunt deosebit de populare. În ceea ce privește desenele, pot fi modele tradiționale reținute și elegante sau imagini luminoase și luminoase.

Dacă nu există nicio posibilitate sau dorință de a cumpăra plăci de porțelan, vă puteți limita la ceramică sau sticlă de calitate. Apropo, faianta este un substitut demn pentru portelanul de elita. În afară, diferă puțin, deoarece este acoperită cu un glazură specială. Pe forță, aceste feluri de mâncare sunt superioare porțelanului.

Orice ați alege, amintiți-vă că o plăcuță de desert este un clasic. Desigur, trebuie să fie prezentă la masa festivă, astfel încât oaspeții să își poată degusta deserturile de capodoperă.

placă de desert 1 placă de desert 2 placă de desert 3
placa de desert 4 placă de desert 5 plăcuța de desert 6
placa de desert 7 placa de desert 8 placă de desert 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 46 = 47