Festivalul Holi

Festivalul de culoare Holi este o sărbătoare în care vârsta, naționalitatea și preferințele religioase nu au nicio semnificație. Toți participanții la sărbători sunt întotdeauna foarte fericiți că vopselele le-au întors un minut de copilărie. La urma urmei, fiecare adult în duș este un copil. Iar uneori, astfel de momente minunate pot ajuta la ieșirea din depresie și, de asemenea, pentru a ne reînvia sufletul.

În conformitate cu vechea tradiție indiană, oaspeții de vacanță ar trebui să picteze reciproc cu culori strălucitoare și, de asemenea, doresc noroc, fericire și prosperitate în tot. Celebrarea acestui festival a devenit populară în întreaga lume - în fiecare an atât adulții cât și copiii așteaptă cu nerăbdare un eveniment vesel.

Holi Festival - India

Festivalul Holi este o vacanță de culori strălucitoare și de primăvară mult așteptată. Lumina soarelui, mirosul cald al vântului, precum și frumusețea naturii nou înflorește umple inima tuturor participanților la evenimentul plin de bucurie. Marcați-o într-una dintre zilele lunii februarie sau martie. Depinde de faza lunii Phalguna. În 2014 a fost sărbătorită pe 17 martie. Elementele orgiilor timpurilor primitive, care au avut loc în onoarea diferitelor forțe ale fertilității și zeităților, sunt prezente în Holi. Mai multe legende pot explica originea acestei sărbători.

Numele lui Krsna și distracțiile lui cu băieții de vacă sunt foarte des conectați direct la festival. Tema preferată pentru dans este să flirtezi cu prietena tânărului. Scopul este să smulgeți frumusețea cu pudră colorată sau apă colorată. Când a fost ofensată, tipul o cere de iertare. Fata iartă vinovatului și îl toarnă și cu apă colorată în schimb.

Una dintre legende ne spune că numele festivalului a mers în numele demonului malefic Kholiki, a cărui efigie este arsă în ajunul sărbătorii. Acest lucru poate aminti slavilor de la festivitățile de la Soborul. Există o legendă despre Shiva, al cărui nume este, de asemenea, asociat cu Holi.

Festivalul Holi din Moscova

Această sărbătoare a devenit foarte populară nu numai în India îndepărtată, dar și în Rusia. A fost prima dată sărbătorită în 2013. Acest eveniment a avut loc în Kremlinul Izmailovo și a atras atenția a aproximativ 15 mii de oameni. Se poate afirma cu încredere că poporul rus nu va fi niciodată indiferent la culori și distracție. De aceea, sărbătoarea lui Holi a devenit pentru el deja o tradiție, din care este imposibil să refuzi.

Deschiderea festivalului în 2014, organizatorii au planificat pe 7 iunie în Luzhniki. De asemenea, planurile lor includ o disco, care ar trebui să includă DJ-i și artiști populari, precum și bătălii cu ajutorul vopselei.

Festivalul de vopsele Holi pe VDNH la Kiev

De mai mulți ani festivalul de yoga și meditație din capitala Ucrainei a adunat mii de oameni. Oricine dorește o viață sănătoasă, spirituală și conștientă, nu va pierde un astfel de eveniment. În acest an evenimentul principal a fost: „Ziua Femeii“, „Festivalul Holi de culori», Mega-Etno-Jam, «Puterea Yogi„, «Vaca-Party», «Film Star» și mai mult.

Festivalul Holi - o vacanță care adoră acum nu numai în India îndepărtată, dar și în Kiev. Sarcina principală a acestui eveniment este să se presară reciproc cu culori vii. Acestea sunt realizate pe bază naturală și, de asemenea, ușor de spălat.

Festivalul de vopsele de holi din Tver

În 2014, în Tver, această sărbătoare a avut loc pe 7 iunie. O distracție plăcută ar fi trebuit să ducă oamenii la ideea că fiecare minut de viață este neprețuit. Și este necesar să ne bucurăm în tot ce ne înconjoară și mai ales în acei oameni care au devenit tovarășii noștri.

Festivalul muzical al vopselelor de la Holi este capabil să trezească sufletele oamenilor mai mult decît de obicei, cu ape colorate. La urma urmei, această sărbătoare distractivă are loc și sub cântece magnifice ale unor artiști celebri. Festivalul deschis de culori Holi este o vacanță excelentă care poate distrage orice oaspete de probleme și, de asemenea, garantează o dispoziție excelentă.

Festivalul Holi1 Festivalul Holi2 Festivalul Holi3
Holi Festival4 Festivalul Holi5 Festivalul Holi6
Festivalul Holi7 Festivalul Holi8 Festivalul Holi9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =