Flori Ampel

Printre toate plantele cu flori ornamentale, culorile ampel sunt deosebit de remarcabile pentru frumusetea lor. Sunt atractive cu genele originale care cad, care sunt principala lor trăsătură. Plantele Ampelnye sunt bune pentru grădinăritul vertical, acum tendința la modă în designul grădinii. Și vor contribui la decorarea teritoriului, unde nu există peluze și paturi de flori tradiționale - de exemplu, o curte de beton, o terasă, un perete al casei sau o ușă de intrare plictisitoare.

Tipuri populare de culori de flori pentru grădină și balcon

Există o mulțime de varietăți de culori ampel și fiecare dintre ele este frumoasă în felul său. Să ne uităm la unele dintre cele mai interesante și comune culori de flori pentru oale:

 1. petunie - lider printre plantele ampel. Este foarte popular datorită simplității cultivării și varietății soiurilor. În plus, petunia infloreste mult timp - de la primăvară până la sfârșitul toamnei. Când plasați oale cu petunia, considerați că îi place multă căldură și lumină.
 2. Ampel flori 1

 3. Surfiniya reprezintă o bilă mare de înflorire cu diametrul de până la 1 m. În exterior, florile sunt foarte asemănătoare cu petunia, dar ele sunt mult mai groase. Această plantă este ideală pentru agățarea vaselor de flori.
 4. Ampel flori 2

 5. geranium, sau ampel Pelargonium, sunt iubiți pentru proprietățile sale decorative, rezistente la secetă și fitoncide. Este adesea plantată pe balcoane și foișoare. Geranium, de asemenea, iubește lumina și căldura, dar preferă udarea moderată.
 6. Flori ampel 3

 7. begonie este faimos nu numai pentru florile decorative, ci și pentru frunzele sculptate originale. Ceea ce este caracteristic, în umbra și umbra parțială, își pierde decorativitatea, așa că begonia plantelor în locuri însorite, pe care le iubește foarte mult.
 8. Ampel flori 4

 9. Lobelia - de ani inutil, care infloreste superb si in penumbra. Florile sale mici sunt localizate dens și arată foarte drăguț. Există, de asemenea, varietăți perene de lobelie - nu diferă rezistența la îngheț și necesită un adăpost bun pentru iarnă.
 10. Flori ampel 5

 11. Verbena va fi multumit de inflorirea sa lunga in sezonul cald. Dar, alegerea acestei plante ca ornament al balconului sau al grădinii, pregătiți-o să-l hrăniți în mod regulat.
 12. Flori ampel 6

 13. Dihondra diferă de alte culori ampel prin faptul că este o plantă decorativă și foioase. Bicele lui cade ca o cascadă argintie, așa cum oamenii au numit o dichondra. Această floare arată grozav în combinație cu plante înfloritoare luminoase în coșuri sau vase.
 14. Flori ampel 7

 15. Ampel fuchsia infloreste in toamna, venind sa inlocuiasca culorile ampel "de vara". Ea iubește hidratarea moderată și preferă penumbra, deoarece în soare, cupele florilor ei pierd decorativitatea.

Flori ampel 8

Alegerea florilor de grădină ampel la gustul tău, nu vei merge niciodată prost: toate sunt decorative și foarte frumoase.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

84 − = 79