Foarfece fasonate

Acum este posibil să se producă un fel de felicitare cu propriile mâini, chiar și fără prezența aptitudinilor artistice, când în arsenal există tot felul de foarfece. Ele sunt folosite pentru decorarea muchiei diferitelor materiale.

Foarfece figurate pentru copii

Să-ți înveți copilul să creeze capodopere de dantelă cu propriile sale mâini poate fi cu ajutorul foarfecelor pentru tăierea imaginilor. Acestea pot fi folosite de copiii de un an și jumătate, fără teama de a tăia un deget, deoarece lamele sunt realizate din plastic durabil și nu de oțel, ca și cele convenționale.
În plus față de obținerea unei margini sculptate, copilul va dezvolta în mod activ abilitățile motorii fine și va îmbunătăți coordonarea mișcării micilor degete. Este important ca hârtia pentru diy să fie suficient de densă și să nu se rupă în timpul lucrului. Nu lăsați copilul singur, în speranța că va fi încântat de noua jucărie. Mama ar trebui să fie acolo pentru ai învăța pe copilul ei cum să lucreze cu un astfel de instrument și, de asemenea, să vorbească despre siguranța într-o formă accesibilă.

Foarfece fasonate1

Foarfece pentru hârtie

Cele mai populare sunt foarfecele cu lame de oțel, care sunt utilizate pentru tăierea hârtiei. Acestea pot fi date unui copil de la vârsta de trei până la cinci ani, după ce a învățat copiii. Datorită lamelelor înlocuibile, ușor de înlocuit cu o singură atingere, puteți obține o varietate de tăieturi.

Fisa de foarfece2

Dar nu credeți că astfel de foarfece figurate sunt destinate copiilor, deoarece pentru lucrul cu ace sunt folosite mult mai des. Mulți au auzit despre acest tip de creativitate, cum ar fi scrapbooking-ul. Un pic familiarizat cu trucurile sale posibil și pentru a prinde dorința de a crea aceste capodopere realizate manual, care pot oferi o strânsă, și, în același timp, pentru a lua plăcere în procesul de fabricație.

Fisa de foarfece3 Fisa de foarfece4
Foarfece numerotate5 Fisa de foarfece6

Foarfece pentru țesături

Pentru a lucra cu materiale mai dense, cum ar fi diferite materiale, piele, pâslă și altele, utilizați foarfece mai puternice pentru tăierea cu fasonare cu o ascuțire specială. Astfel de maeștri profesioniști folositori care folosesc diferite texturi pentru munca lor.

Fisa de foarfece7 Fisa de foarfece8 Foarfece figurine9

Dar nu le confundați cu foarfece special zigzag personalizate, care sunt folosite pentru tăiere și croitorie. tăiat zigzag cu înălțime variabilă creasta și smoală sunt folosite și scrapbooking, dar este de multe ori un foarfece mici cu lame inlocuibile, care sunt livrate într-un kit special. Ele pot fi achiziționate într-un magazin pentru femeile de ac sau în papetărie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 81 = 83