formă de maimuță siliconică

În bucătăria modernă, se folosesc toate cele mai recente realizări din industria chimică și cea de vase. În special, unul dintre dispozitivele revoluționare pentru coacere, bomboane de ciocolată și săpun a devenit o matriță de silicon. Ele au înlocuit analogii clasice de fier și ceramică, simplificând sarcina pentru bebelușii de acasă și bucătari.

Cutie de copt siliconic "maimuță"

Varietatea de configurații și mărimi de matrițe de silicon este incredibil de mare. De fapt, producătorii nu sunt limitați în nici un fel și pot să le producă sub orice formă. Ca o opțiune - în onoarea simbolului anului, forma de silicon "maimuță" este foarte popular astăzi. Cu toate acestea, îl puteți utiliza oricând.

O caracteristică specială a produselor de coacere este faptul că siliconul alimentar non-toxic este utilizat în procesul de producție. La producătorii responsabili, materialul îndeplinește toți parametrii igienici și sanitari. Astfel de forme sunt durabile în funcționare, au caracteristici non-stick, sunt din material plastic, ceea ce face ușor să scoatem produse coapte, chiar dacă are o formă foarte complicată.

Cererea foarte mare este acum folosit pentru a forma batoane sau cookie-uri „maimuță“, dar înainte de a cumpăra, asigurați-vă că siliconul nu folosesc tehnică, și anume produse alimentare care coloranți, ceea ce le conferă o anumită culoare, în condiții de siguranță.

Forma de silicon pentru ciocolata "maimuta"

Aceste forme sunt ușor diferite de cele pe care le folosim pentru coacere. Sunt mai dense, locul în care se varsă ciocolată este mai mic. În aceste forme, puteți crea forme nu numai din ciocolată, ci și din marțipan, caramel, mastic.

Silicon utilizat pentru formele de ciocolată să reziste la congelare la -20 ° C, astfel încât să nu se teamă că el se va sparge și pierde elasticitatea. Ieșiți din matrițe bomboanele gata sunt ușor, nu se rupe și nu se lipesc. Desigur, este recomandabil să le ungi cu ușurință.

Forme de silicon pentru săpun "maimuță"

Formele pentru săpun de mână din silicon sunt, de asemenea, în mare cerere în rândul femeilor de ac. Produsele de suveniruri sunt foarte frumoase și originale.

Utilizarea de forme speciale, mai degrabă decât de materiale improvizate și forme necorespunzătoare pentru acest lucru, este mai convenabilă. Măștile profesionale de săpun sunt foarte flexibile și elastice, astfel încât să puteți extrage cu ușurință săpunul fără să-l stricați.

Deoarece aceste matrite folosesc silicon non-toxic pentru alimente, nu miros, nu strică compoziția și nici nu reacționează cu uleiurile și grăsimile. Formele de silicon pentru săpun sunt reutilizabile, astfel încât acestea vor dura mult timp.

forma maimuță siliconică 1 formă de maimuță siliconică 2 forma maimuță siliconică 3
silueta maimuță 4 forma maimuță siliconică 5 forma maimuță siliconică 6
forma maimuță siliconică 7 forma maimuță siliconică 8 forma maimuță siliconică 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 6