forme de silicon pentru cupcakes

Multe gospodine au apreciat mult timp farmecul briose - produse de patiserie consistente cu diferite umpluturi. Într-adevăr, briose sunt foarte convenabil de a lua de-a lungul ca o gustare la școală sau la locul de muncă, pentru a distra oaspeții lor pe de copii sau adulți sărbători. Dar asta prajiturele nu sunt numai delicioase, dar, de asemenea, frumos, aveți nevoie de formele corecte pentru copt lor. După cum se știe, forme pentru prăjituri de copt pot fi fonta, otel, aluminiu și hârtie, dar cel mai convenabil în uz sunt, fără îndoială, silicon.

Cum se utilizează mucegaiuri de silicon pentru coacerea cupcakes?

În primul rând a văzut matrite de silicon pentru copt prăjituri, mulți au pus la îndoială - dacă este posibil să se prepare o astfel de feluri de mâncare „frivole“? Are topi la cea mai mică încălzire, și dacă produsele vor distruge? Practica arată că aceste îndoieli sunt complet nefondate - în conformitate cu regulile de utilizare a coace brioșe în forme de silicon nu este numai în condiții de siguranță, dar, de asemenea, foarte convenabil.

Regulile de bază pentru utilizarea matritelor de silicon pentru coacerea cupcachelor sunt următoarele:

  1. După cumpărare, matrița trebuie curățată și uscată pentru a îndepărta eventualele resturi din praful de proces. Pentru spălare puteți folosi orice detergent, cu excepția materialelor abrazive.
  2. Lubrifiați matrițele de silicon pentru cupcakes o singură dată - înainte de prima utilizare. Aplicarea unui strat subțire de orice grăsime (animal sau vegetal) formează un film pe suprafața siliconului, care va servi drept o protecție sigură împotriva lipirii. Dacă rețeta de coacere nu conține grăsime, este posibil să trebuiască să reînziți.
  3. Completați formularele cu un test nu poate fi mai mult de jumătate. Mulți producători fac chiar un marcaj separator special în interiorul formularului.
  4. Deoarece siliconul este un material destul de flexibil, este mai bine să instalați mucegaiul înainte de a turna aluatul pe o foaie sau grătar din sobă.
  5. Ia-forma briose silicon este la fel de simplu ca turnat în aluat - formularul trebuie plasat pe o parte, și după câteva minute, cu atenție rândul său, cu susul în jos. Datorită flexibilității de silicon, de o formă, puteți obține cu ușurință chiar și coapte o configurație foarte complexă.
  6. După utilizare, mucegaiul trebuie să fie înmuiat în apă rece și apoi cu mișcări ușoare scoateți aluatul din acesta.
  7. Puteți stoca matrițele de silicon într-o formă îndreptată sau pliată.

Tipuri de matrite de silicon pentru coacerea cupcakes

În prezent, următoarele tipuri de matrite de silicon pentru coacerea cupcakes pot fi găsite în ofertă:

  • Matrițe de silicon mari cu o gaură concepută pentru a coace mai bine aluatul;
  • Formă-tăvi, calculată pe 4,6 sau 12 cupcakes;
  • cupe cu formă unică.
forme de silicon pentru cupcakes_1 forme de silicon pentru cupcakes_2 forme de silicon pentru cupcakes_3
Forme de silicon pentru cupcakes_4 forme de silicon pentru cupcakes_5 forme de silicon pentru cupcakes_6

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 3 =