fotoliu de șemineu

Scaunul pentru șemineu este o bucată moale de mobilier de înaltă calitate, cu spate înalt, fiind destinată odihnei lângă vatră. Designul său, ca mulți ani în urmă, aproape că nu sa schimbat.

Un scaun de șemineu cu urechi (proeminențe la nivelul capului) este adesea tăiat cu catifea sau piele, are un cadru din lemn, picioare îndoite și brațe moi. Pentru prima dată, un astfel de model a fost făcut în Anglia în secolul al XVII-lea. Persoanele în vârstă și-au păstrat aripile originale din curenți, în camera de zi le-au protejat de scântei zburând din șemineu. De aici a apărut și numele acestui model - un fotoliu de șemineu în stil englezesc. Este, de asemenea, menționată la domiciliu ca "aripă", "bunicul" și pentru noi - Voltaire.

Scaun de șemineu în interior

Cel mai potrivit pentru astfel de mobilier va fi un decor clasic, elegant și elegant, care seamănă cu o sală de palat. În stilul Provence, un astfel de fotoliu ar fi adecvat dacă este împânzit cu materiale de culoare deschisă. Designul în stil retro sau art deco poate fi, de asemenea, decorat cu un astfel de obiect al interiorului.

Scaunul pentru șemineu a fost creat pentru confort, nu pentru lux. Prin urmare, dacă există dorința de a crea confort și confort în zona de șemineu, atunci această bucată de mobilier se va potrivi cu siguranță.

Designerii moderni produc fotolii pentru o zonă de șemineu în tapițerie colorată, decorate cu amprente și chiar dotate cu materiale pentru băuturi.

O astfel de bucată de mobilier va fi un plus excelent în cabană. După o zi grea, puteți să vă relaxați cu o ceașcă de ceai în fața unui foc deschis.

Fotolii de șemineu pentru odihnă în camera de zi de lângă vatra de acasă vor face plăcere într-o astfel de cameră plăcută, liniștită și calmă. Cât timp a trecut de când au fost inventate astfel de mobilier, evocă emoții pozitive pentru fiecare persoană, pentru că confortul nu iese din modă.

scaun pentru șemineu 1
șemineu pentru șemineu 2
șemineu 3
șemineu pentru șemineu 4
șemineu pentru șemineu 5
fotoliu pentru cămin 6
șemineu 7
fotoliu din cămin 8
fotoliu pentru cămin 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =