Frigider pe colț

Principala problemă a multor apartamente este o bucătărie mică, pe care este dificil să se pună toate echipamentele necesare. Prin urmare, nu este neobișnuit ca frigiderul să fie construit undeva pe balcon sau pe coridor. Dar dacă cumperi un frigider unghiular, atunci problema cu lipsa spațiului va fi rezolvată. Această tehnică are multe avantaje. Se potrivește perfect în interior, este convenabil de utilizat. Designul său revoluționar va face posibilă plasarea rațională a acestuia în cel mai neplăcut loc al bucătăriei - colțul. În acest caz, funcțiile dispozitivului sunt salvate.

Frigider colț pentru acasă

Trebuie să înțelegem corect că forma construcției unui astfel de frigider nu este triunghiulară. În acest caz, zona utilă ar fi redusă drastic. Frigiderul colțar pentru casă este un hexagon, care a fost format prin tăierea colțurilor unui dispozitiv standard.

Frigiderul cu colț are avantaje:

  • Tehnica este fabricată din oțel de înaltă calitate tratat cu polimeri de protecție;
  • avantajul principal este compactitatea neobișnuită. În consecință, frigiderul poate fi instalat în locuri în care modelul convențional ar arata inutil, sau stoarse din cauza lipsei de spațiu;
  • design spectaculos al frigiderului de colț. Construcția non-standard este adesea achiziționată de proprietarii de baruri, cafenele, restaurante. Astfel, acestea subliniază statutul instituției;
  • Operațiune fără zgomot, ceea ce face modelul ideal pentru uz casnic;
  • Frigiderul aparține clasei climatice A și mai mare. Prin urmare, este fiabil în funcționare. Asigurarea calității contribuie, de asemenea, la acest lucru;
  • consumul minim de energie datorită puterii ridicate a unităților și izolației termice excelente.

Singurul dezavantaj al acestui model este lipsa unui congelator. Cu toate acestea, acesta este compensat de un volum mare.

Doamna va place foarte mult frigiderul integrat, deoarece poate fi ascuns in spatele panourilor. La prima vedere, va fi de neînțeles dacă este vorba de un aparat de bucătărie sau de bucătărie. Datorită design-ului său de succes, frigiderul încorporat se integrează în orice bucătărie mică.

Frigider cu colț Norcool

Unul dintre cele mai de succes modele este frigiderul Norcool. Aparatul este un eșantion ideal al tehnologiei de refrigerare. Volumul său record este de 1200 litri, ceea ce reprezintă mai mult decât capacitatea unui frigider standard de 4 ori. Prin urmare, se referă la unul dintre cele mai mari frigidere cu o singură cameră. Poate fi autonomă sau încorporată. Caracteristicile enumerate de aparat îl fac incredibil de popular printre consumatori.

Astfel, frigiderul din colț va fi o soluție excelentă pentru o bucătărie mică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 6 =