Garduri din paleti 00

Decorați și, în același timp, gardul vilei este posibil cu ajutorul unui gard de paleți, care sunt utilizate pentru transportul de mărfuri. Acest lucru este reciclabil, adesea poate fi obținut absolut gratuit. Avantajul lor este o calitate decentă a lemnului, care va afecta puterea viitorului design.

Pentru a construi un astfel de gard nu este nevoie de o bogată experiență de construcție și de cunoștințe speciale. Gândiți-vă cum să faceți un gard de paleți pentru dacha cu mâinile tale.

Procesul de ridicare a unui gard

Pentru muncă aveți nevoie de:

 • paleti;
 • mașină de măcinat;
 • stâlpi de sprijin;
 • lopata;
 • șuruburi și burghie cu autoturisme;
 • nivel și frânghie;
 • a văzut;
 • antiseptice și vopsele;
 • accesorii pentru poarta.
 1. În primul rând, linia gardului este curățată de gardul vechi și de gunoi.
 2. Garduri din paleți1 Gard din paleți2
  Gard din paleți3 Gard din paleți4
 3. Pentru a construi un gard de paleți în țară, trebuie să calculați numărul lor, măsurând anterior perimetrul teritoriului. Ele sunt șlefuite cu atenție cu o mașină.
 4. Gard din paleți5 Gard din paleți6
 5. În continuare, trebuie să pregătiți gropi pentru suporturi. Pe perimetrul gardului, găurile se fac folosind o lopată la intervale identice. În canelurile recepționate sunt instalate stâlpi de sprijin din lemn și umpluți cu atenție și presați. Fundația nu este pusă pe seama datorită ușurinței designului viitor. Primul care instalează posturile de colț. Este important ca toate posturile să aibă aceeași înălțime și să fie montate perpendicular pe pământ. Pentru a face acest lucru, puteți trage firul între suporturile colțului și puteți egaliza restul pe acesta.
 6. Gard din paleți7 Gard din paleți8
 7. Când suportul garduiului este gata, puteți trece la fixarea șinelor transversale la care va fi împânzit gardul. Există două opțiuni pentru montarea structurii - de la palete solide sau demontate. Paletele neprotejate nu sunt mai puțin atractive și este mult mai ușor de asamblat un astfel de gard. În acest caz, paletele sunt dezasamblate pe bazele și scândurile de pe podea, care vor fi utilizate pentru construcția gardului. După dezasamblarea unui palet, este posibil să începeți crearea unui gard magnific.
 8. Gard din paleți9 Gard din paleți10
 9. Pentru a face acest lucru, luați o șurubelniță și un burghiu, puneți bara în poziția dorită și înșurubați-o la suport.
 10. Gard din paleți11 Gard din paleți12
  Garduri din paleți13 Gard din paleți14
  Gard din paleți15 Gard din paleți16
  Gard din paleți17 Garduri din paleți18
 11. Cu ajutorul canopiilor de fier se asamblează o poartă, asamblată anterior de pe șinele recepționate.
 12. Gard din paleți19 Gard din paleți20 Gard din paleți21
 13. Gardul este gata.
 14. Gard din paleți22 Gard din paleți23 Gard din paleți24
 15. După instalare, toate neregularitățile și rugozitatea trebuie curățate și acoperite cu lac, pată, vopsea, dacă se dorește. Din acest motiv, lemnul este protejat de influența exterioară și de acțiunea dăunătorilor.
 16. Gard din paleți25 Gard din paleți26 Gard din paleți27
 17. Aspectul natural este atașat de pete și ascunde toate defectele din material.
 18. Gard din paleți28 Gard din paleți29
 19. Creați un aspect unic pe gard prin pictarea paleților. Aplicați mai întâi desenul planificat cu un creion, apoi puneți-l în culori. Se pare destul de impresionant și expresiv.
 20. Gard din paleți30

 21. O alternativă interesantă va fi utilizarea mai multor culori contrastante.
 22. Gard din paleți31

 23. Folosind diverse elemente decorative, puteți da designului un aspect finit și caracteristici estetice frumoase. Exquisite va arata ca un gard, decorat cu ghivece de flori cu plante luminoase sau plantatii curly. Pentru aceasta, este ușor să atașați suporturile pentru ghivece de flori pe paleți.
 24. Gard din paleți32 Gard din paleți33

După ce petreceți puțin timp decorând gardul, puteți obține o garduri neobișnuită și unică. După cum puteți vedea, construirea unui gard de paleți cu mâinile tale este o sarcină simplă. Acest gard poate fi dat un aspect frumos și original. Dacă doriți, gardul poate fi ușor decorat cu ornament, model sau pur și simplu folosit ca un gard sigur. Are toate avantajele pe care le are un gard din lemn. În plus, construcția va fi o economie bună pentru bugetul familiei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 50 = 60