gard din plasă de plastic

Gardul din plasă de plasă este ușor, frumos și nepretențios în îngrijire. Se pare spectaculos, ușor de reparat și nu necesită tehnologii speciale de editare. Acesta este un model favorabil pentru garduri permanente și temporare, pentru blocarea interiorului locului (zone pentru copii, carcase pentru animale mici sau grădină frontală).

Caracteristici de plasă de plasă

Datorită flexibilității rețelei, pot fi construite garduri originale pentru flori, grădini de flori și grădini, iar paturile de grădină și peluzele pot fi protejate de animalele de companie. Este o bază excelentă pentru fixarea verticală a înfășurării și a vegetației lungi și a culturilor - trandafiri, struguri, castraveți, mazăre.

Acest material plastic nu se înmoaie în căldură și nu dăunează culturilor.

Datorită varietății de culori, gardul de pe cabana din plasă de plasă poate fi ușor selectat pentru designul peisajului existent. De exemplu, culorile verzi se potrivesc perfect naturii înconjurătoare. Produsele de culoare kaki, negru, gri, sunt perfect integrate în designul dacha. Atunci când un astfel de gard copite înfășurarea plantelor, se pare că plutesc în aer.

De asemenea, produsele diferă în mărimea și forma celulelor - romb, plasă cu granulație fină, pătrat, dreptunghi.

Gardul decorativ din plasă de plastic este realizat în role cu o lățime de 1,5 m până la 2 m, fiind ușor de transportat. Rigiditatea sa este, de asemenea, diferită - sunt produse produse moi sau rezistente înaltă, care nu sunt inferioare rezistenței la analogii de metal.

Ele sunt atașate la posturi prin bucle sau cleme. Dacă este necesar, acest material este ușor de tăiat în bucăți.

La instalarea gardului, trebuie să acorde o atenție la tensiunea de rețea a fost maximă. Pentru aceasta, este recomandabil să treci colțurile de sârmă sau de metal de-a lungul marginilor de sus și de jos pentru a preveni căderea. În producția de plasă de plasă, se utilizează aditivi speciali care îi fac rezistenți la razele ultraviolete, căldură și îngheț.

Uneori, designerii folosesc o astfel de rețea pentru a decora arbori, arcuri, bordură, căi de grădină, peluze. Gardurile flexibile din plastic pot lua o varietate de forme originale.

Gardul din plasă de plasă este un mod excelent de a opri un loc rapid și ieftin de la vecini, pe carosabil, pentru a efectua zonarea internă a cuștilor și a spațiilor destinate gospodăriei.

gard din plasă de plastic 1
gard din plasă de plastic 2
gard din plasă de plasă 3
gard din plasă de plasă 4
gard din plasă de plastic 5
gard din plasă de plasă 6
gard din plasă de plasă 7
gard din plasă de plastic 8
gard din plasă de plastic 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 3