Geiger Spring Care

Plantele cu culori neobișnuite de frunze arătau întotdeauna frumoase în combinație cu plantațiile verzi. Acesta este motivul pentru care, de multe ori grădinarii plantate în primăvara geyher, dar apoi nu știu ce să facă cu ea.

Plantare geyheers în primăvară

Ca și alte plante, geyher ar trebui să fie plantate în teren deschis în primăvară, dar nu la începutul, dar la sfârșitul anului. Dacă ați cumpărat răsadul ei înainte, atunci îl puteți ține înainte de a planta într-un container temporar într-o seră sau un apartament. Dacă este necesar, se recomandă tăierea frunzelor excesive sau vechi. Transplantul de întinerire ar trebui, de asemenea, efectuat în acest moment.

Cum să ai grijă de Geukhera în primăvară?

Îngrijirea pentru Geukhera în primăvară este foarte importantă pentru dezvoltarea generală a florii. Aceasta constă în prevenirea desiccării fiziologice și în organizarea irigării optime.

Heuchera de foarte multe ori moare mai devreme în primăvară, datorită faptului că, la prima apariție a plantei la soare-congelare frunzele încep să se evapore umezeala, care nu au timp pentru a compensa, deoarece pământul nu este încă pe deplin încălzit. Acest lucru poate fi evitat prin plasarea unei flori artificiale umbră (de exemplu, caseta de acoperire) sau nețesut zamulchirovat.

În timpul secetei de primăvară, geicherul ar trebui să ofere udare regulată abundentă. Pentru a conduce este recomandat dimineața sau seara. Solul din jurul florii trebuie să fie întotdeauna umed moderat.

Mulți grădinari, încercând să îmbunătățească calitatea înfloririi și starea de geyher, se întreabă: ce să-l hrăniți în primăvară. Pentru a face acest lucru, alegeți un îngrășământ mineral complex cu un conținut minim de azot. Puteți face acest lucru numai înainte de înflorire.

Îngrijirea corespunzătoare pentru Geikhera în primăvară vă va permite să vă bucurați de frumusețea frunzelor sale până în toamna târzie. Cel mai bun dintre toate, această plantă arată în dealuri alpine și paturi de flori de formă geometrică.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 5