genti de gunoi 120 l

O cantitate mare de sac de gunoi va fi asistentul atunci când vă deplasați, este suficient pentru o familie mare, în cazul în care sub un singur acoperiș merg mai multe generații. Gentile de gunoi pentru 120 de litri nu sunt la fel de simple cum ar putea parea la prima vedere. Dacă aveți nevoie de astfel de dimensiuni mari de pachete de natura activității, sigur, informațiile de mai jos vor fi utile.

Caracteristicile tehnice ale sacilor de gunoi 120 l

În primul rând, trebuie să înțelegeți că polietilena însăși poate fi diferită. Vom alege polietilena, în funcție de densitatea dorită. În materiile prime folosite, se află gradul de rezistență la tracțiune. Presiunea scăzută dă o rezistență mică, care este de 18 microni. Gentile de gunoi de 120 litri cu 80 microni sunt fabricate din polietilena de inalta si medie presiune. De regulă, sunt pungi de gunoi de 120 l cu 80 de microni folosite pentru încărcături grele, o presiune scăzută de o asemenea greutate nu va supraviețui.

Pe baza acestor caracteristici tehnice ale sacilor de gunoi de 120 de litri, facem de obicei o achiziție. Dar, din punct de vedere vizual, o definim pe un nivel intuitiv. Dacă vă uitați la pachet, veți găsi întotdeauna trei versiuni ale materialului. Foarte netede, ușor translucid (presiune medie), neted și semnificativ dens (presiune înaltă) și există un model de puncte mai subtile pic (presiune joasă).

Saculete de gunoi 120 litri sunt fabricate în rulouri și în grămezi, ele sunt numite și materiale plastice. În ceea ce privește dimensiunile sacilor de gunoi de 120 litri, lățimea de obicei este de 45-150 cm, lungimea începe de la 70 cm și până la 150 cm.

Gentile de gunoi de 120 de litri sunt produse atat cu marginea tivita, cat si cu "urechile". În forma finită, pachetele din pachete sunt produse de majoritatea producătorilor în negru, mai puțin frecvent în gri sau alb. Cu toate acestea, multe companii, hoteluri și organizații de acest tip pot ordona cu ușurință pachetele de culori potrivite de la cele posibile din paletă. Dacă doriți, puteți comanda întotdeauna aplicarea siglei companiei pe pachete.

Pentru resturile obișnuite de birou, constând în majoritate din hârtie, sunt adecvate pungile de polietilenă de joasă densitate, acolo unde nu este nevoie de o mare rezistență. Presiunea ridicată face ca polietilena să fie durabilă, dar suficient de flexibilă. Aceasta este o soluție bună pentru colectarea gunoiului cu adevărat greu, chiar brut. Presiunea medie permite obtinerea polietilenei cu scop universal. Așadar, analizați cu atenție pachetele selectate, citiți informațiile, toate acestea vă vor permite să alegeți opțiunea potrivită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

38 + = 48