Gripa pentru o bicicletă

O mulțime de viteză, munca coordonată a mușchilor și peisajul rapid schimbătoare - toate acestea oferă o plimbare cu bicicleta veselă și pozitivă. Bicicletele moderne au multe diferențe față de cele pe care le-am folosit chiar acum douăzeci sau treizeci de ani. Ele se disting prin manevrabilitatea lor și disponibilitatea multor dispozitive speciale care fac călătoria confortabilă și mai puțin periculoasă. Unul dintre acestea este gripa. O mică bucată de detalii joacă un rol important. Deci, să ne dăm seama ce este gripa pentru bicicletă și cum să o alegeți corect.

Care este gripa?

Gripele sunt mânere speciale care se pun pe volan în locul în care sunt ținute de mâini. Funcția lor este de a crea o aderență între mâini și cârma, din care, cu siguranță, se poate spune că depinde siguranța ciclistului. Aceasta înseamnă că gripa împiedică tragerea mâinii de pe volan în timpul schiului și, prin urmare, ajută la conducerea vehiculului pe două roți fără erori și cu manevrabilitate îmbunătățită. În plus, gripa ajută la stingerea vibrațiilor apărute la călărie, ceea ce face ca mâinile să nu alunece.
Puneți-vă pe roata unei biciclete, gripa privește în afară gol în interiorul tubului. Unii dintre ei au chiar și restricții speciale.

Tipuri de gripă pentru o bicicletă

Dacă vorbim despre material, atunci practic gripa este făcută din cauciuc, silicon, piele și spumă moale. Desigur, produsele din cauciuc pot fi considerate universal. Ele servesc mult mai mult și au un nivel diferit de rigiditate. Și, cu cât e mai greu, cu cât mai funcționează gripa. Dar accesoriile grele își freacă mâinile. Gripa din spumă moale este convenabilă, dar, din păcate, servesc doar un sezon. Există și produse din piele.

În ceea ce privește forma, pe lângă cilindrul standard, unele modele au o formă anatomică cu coturi de palmier și sunt echipate cu proeminențe pentru confort.

Unele dintre gripile de bicicletă nu au inele de fixare. Există, de asemenea, produse echipate cu inele de fixare.

Biciclete - cum să alegi?

Alegerea acestor atribute cerute depinde de mulți factori. Dacă sunteți un amator în ciclism, vă recomandăm să luați gripa de cauciuc, care va dura mult timp. De la produsele excesiv de rigide, este mai bine să refuzați imediat - ei își freacă vizibil mâinile. Și apoi plimbarea preconizată magnifică se poate transforma într-un coșmar. În acest caz, este mai bine să vă opriți imediat pe fluidele de cauciuc de duritate medie: convenabil și ferm. Dacă pe bicicletă este o astfel de gripă, vă recomandăm să le schimbați la mai ușoare sau să obțineți mănuși.

Sportivii profesioniști preferă, de obicei, modelele de spumă moale, care asigură o aderență excelentă, deși "trăiesc" foarte scurt. Gripa de piele - cel mai adesea soarta bicicliștilor care iubesc lucrurile originale și scumpe.
Desigur, atunci când alegeți un atribut important, merită atenție la diametrul gripului bicicletei. Produsele ar trebui să fie ușor gripa pentru bicicleta cum sa alegimai mult diametrul ghidonului. Gripa corect selectată va sta bine și nu va aluneca. Dacă aveți îndoieli, este mai bine să cumpărați accesorii cu inele de fixare. Adevărat, prezența acestui detaliu are un cost, deși nu fatal, dar încă impact.

Soluția de culoare nu are nicio limitare. Desigur, cea mai populară culoare este neagră. Dar în vânzare există gripă și alte flori, monocrom sau multicolor.

Gripele pentru biciclete pentru copii sunt aproape similare modelelor pentru adulți. Diferența este în diametrul lor mai mic și culori strălucitoare. De asemenea, la majoritatea gripei, există restricții.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

98 − = 95