Gonflabile transformator canapea

Mulți vor fi surprinși, dar primele saltele gonflabile pentru odihnă au fost create în secolul al XIX-lea. Ele erau umplute cu abur fierbinte și erau destinate utilizării în trenuri. Dar materialul nu avea o calitate foarte bună și, adesea, rata aerul, foarte repede pasagerii indignați au căzut sub greutatea lor de pe canapeaua moale la rama rigidă a scaunului. Doar invenția de clorură de polivinil a făcut posibilă crearea unei canapele gonflabile, de înaltă calitate, de înaltă calitate.

Canale gonflabile pentru odihna si somn

 1. Gama de transformatoare canapea extensibila. Am hotărât să ignorăm avantajele saltelelor sau canapelelor convenționale dreptunghiulare sau rotunde, care trec imediat la o descriere a produselor mai sofisticate ale transformatoarelor. Sunt capabili, după voia proprietarului, să își schimbe imediat forma, întorcându-se de la un scaun larg cu brațe moi și înapoi la un pat dublu mare. Vinilul practic nu crumple, miscarile bine, si in mod repetat tranzitii. Pentru confort, multe lucruri au o pulverizare frumos flocked pe partea de sus. Nu șterge, extrem de moale și are proprietăți antistatice. Într-o stare dezumflată, chiar și canapelele gonflabile cu o pompă încorporată ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce le permite să fie amplasate cu ușurință într-un cutie sau cutie mică.
 2. Set de transformatoare canapea gonflabilă1 Set de transformatoare canapea gonflabile2 Canale transformatoare cu canapea gonflabilă3
 3. Canapele gonflabile pentru copii. În mărime, un astfel de scaun este mai mic decât un produs pentru adulți, deoarece este destinat copiilor. Principalul lucru este că acest lucru poate rezista anumitor sarcini, deoarece copiii iubesc jocurile active și de multe ori neglijează precauția. Mai des, producătorii pictează astfel de mobilier în culori strălucitoare și luminoase, punând pe tapițerie imagini de personaje sau filme preferate de desene animate. În interiorul camerei pentru copii, este extrem de elegant și modern.
 4. Convertizor canapea gonflabil4 Convertizor canapea gonflabilă5 Convertizor canapea gonflabil6
 5. Rotundă și colț canapea gonflabilă. Forma dreptunghiulară nu se potrivește întotdeauna cu gazdele noastre, chiar și pentru o canapea gonflabilă în starea desfăcută, este nevoie de o mulțime de spațiu. Nu este întotdeauna posibil să plasați un pat moale greoi în mijlocul camerei. Mobilierul din colț a salvat de mult locuitorii apartamentelor mici, deci nu e de mirare că produsele gonflabile de formă triunghiulară sau radială au apărut foarte repede. Apropo, ultimele lucruri sunt potrivite chiar și pentru o companie mare. O canapea gonflabilă rotundă, cu o masă de suflare moale în centru, vă va ajuta să vă stabiliți confortabil în natură și nu doar într-o casă caldă.
Convertizor de canapea gonflabil7 Convertizor canapea gonflabilă8 Convertizor canapea gonflabilă9

Cum se utilizează un transformator canapea?

Mulți utilizatori se plâng de viața scurtă a acestor mobilier. Arată foarte solid, dar destul de repede, multe paturi coboară liniștit și oamenii sunt pe podea tare până dimineață. Într-un caz, vina producătorilor care au comis căsătoria, dar adesea piercing-urile sunt făcute de proprietarii înșiși. Dublu transformator canapea gonflabilă va dura mai mult dacă vă ascultați sfatul nostru:

 • Nu vă așezați pe astfel de mobilier în blugi cu nituri, fermoare metalice;
 • încercați toate animalele domestice cu gheare și dinți, țineți departe de canapeaua de transformare gonflabilă;
 • Nu permiteți copiilor să se joace pe acest mobilier cu cleme de hârtie, pennețe, foarfece, ace, busole și alte obiecte ascuțite;
 • umflarea unei canapele gonflabile nu necesită mai mult de 80% -90%;
 • Fiți atenți în apropierea unor astfel de mobilier blând cu țigări aprinse;
 • este mai bine să cumpărați canapele gonflabile de la un producător de încredere care servesc mai mult decât produsele ieftine ale unei firme necunoscute.

Uneori, mobilierul defect după reparații este din nou pus la vânzare la un discount, este mai bine să se abțină de la o astfel de achiziție "profitabilă". Majoritatea vânzătorilor nu oferă o garanție mai mare de două săptămâni. Prin urmare, imediat după cumpărare, verificați elementul de utilizare. Inspectați produsul, umpleți transformatorul cu canapea gonflabilă și așteptați o zi. Dacă este deflatată, returnați imediat achiziția înapoi. Aici am descris nu numai avantajele acestor produse, ci și unele dintre problemele care apar adesea în cazul utilizatorilor cu produse similare. Sperăm că această notă vă va ajuta să rezolvați probleme, atât atunci când cumpărați mobilier gonflabil, cât și în timpul utilizării acestuia.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 1 =