Gresie pentru laminat

Imaginea plăcii ceramice de pardoseală sub laminat reproduce complet relieful și umbra copacului, îmbină frumusețea sa, precum și demnitatea și caracterul practic al plăcii. Placile de pe podea pot fi selectate din orice culoare - alb, negru, wenge, stejar, cires, maro, nuc. Este mult mai puternică decât lemnul, nu absoarbe umezeala, nu se umflă, nu se uzează de mulți ani.

Aceste ceramici sunt perfecte pentru clasici, imitația într-o țiglă sub un laminat de model de lemn este potrivită pentru o varietate de interioare. Datorită unei game largi de nuanțe și formate de textură, este posibil să creați modele originale și opțiuni de styling pentru ceramică. Forma materialului poate fi pătrate sau se poate repeta geometria plăcii, parchetul. Caracteristicile de rezistență permit utilizarea unei astfel de acoperiri, atât în ​​interior cât și în exterior.

Tipuri de ceramică de pardoseală cu imitație de laminat

Placile, stilizate sub laminat, pentru ziua de azi sunt produse in doua tipuri - ceramica (parchet) sau granit.

Pardoselile ceramice sub laminat sunt create din argilă și arse în cuptoare. Este potrivit pentru utilizare în zone rezidențiale.

Temperatura de ardere a granitului ceramic (conglomerat de argilă semi-uscată) este mult mai mare, prin urmare materialul este mai fiabil.
Optiunea cea mai optima pentru pret si parametri - tigla neglazata din gresie din portelan sub laminat. Acesta este un material durabil, rezistent la uzură, poate fi folosit în camere umede, în locuri publice, pe stradă. O opțiune populară este textura mată, dar puteți cumpăra o copertă cu o suprafață în vârstă sau cu sol, șubred, reliefat.

Moda pe podele de sub copac nu va trece niciodată. O podea cu o asemenea ușurare - o alternativă excelentă la podeaua din lemn, va face interiorul cu adevărat cald și confortabil.

Gresie pentru laminat1 Gresie pentru parchet laminat2 Gresie pentru laminat3
Gresie pentru laminat4 Gresie pentru podele laminate5 Gresie pentru parchet laminat6
Gresie pentru parchet laminat7 Gresie pentru parchet laminat8 Gresie pentru laminat9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 8