hrana pentru pestii de acvariu

Există multe rețete pentru pescari pentru propriile mâini. Cel mai popular, poate, poate fi numit o omeletă de ouă. Peștele seamănă foarte mult, în plus, în acest produs puteți adăuga o varietate de ingrediente, inclusiv medicamente pentru diverse boli, dacă este necesar.

Cum să pregătiți singuri mâncarea pentru peștii de acvariu?

Deci, pentru a pregăti alimentele originale pentru peștii de apă cu mâinile tale, ai nevoie de 1 ou, câteva frunze uscate de plantain și urzică, boia de ardei, o vitamină tip Revit.

Hrană pentru peștii de acvariu cu mâna1

Mai întâi, ștergeți frunzele uscate de urzică și plantain pe un măcinător de cafea. Ca o opțiune - puteți cumpăra frunze uscate gata preparate în farmacie.

Hrană pentru peștii de acvariu cu mâna2

Apoi - bateți cu atenție oul. Grind vitaminele dragee, puteți adăuga, dacă se dorește, gluconat de calciu.

Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini3 Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini4

La ou se toarnă literalmente pe un vârf de frunze de pământ, boia de ardei, vitamina și din nou amestecăm totul împreună.

Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini5 Hrană pentru peștii de acvariu cu mâinile proprii6

Într-un vas separat, aduceți apa la fierbere, iar când se fierbe, se toarnă un amestec de amestec, amestecând constant. Se fierbe "vasul" timp de 1 minut. După aceea, aruncăm totul pe o sită sau tifon.

Hrană pentru peștii de acvariu cu mâinile proprii7 Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini8

Omeletul răcit poate fi depozitat în frigider timp de 3 zile. Pentru o perioadă mai lungă de depozitare, este adecvat un congelator.

Hrană pentru peștii de acvariu cu mâinile proprii9

Hrăniți înainte de a da pește, puteți măcinați suplimentar, trecând printr-o sită. Acest lucru este necesar dacă aveți pești mici care pot sufoca. Pentru restul, puteți să vă prindeți bucățile și să le frecați cu degetele.

Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini10

Trebuie spus că peștii cu un apetit uriaș mănâncă o astfel de omletă. Reteta pentru el poate diferi ușor, poate include și alte ingrediente. Cu toate acestea, principiul general de preparare este exact așa cum este descris mai sus.

Hrană pentru peștii de acvariu de către propriile mâini11

Alimente legume pentru mâinile de pește de acvariu

Furajele de legume pot fi atribuite spălate sub pâinea de apă sau în mango înmuiat. De asemenea, peștele mănâncă bine un amestec măcinat de mazare verde și broccoli, cu adăugarea de vitamine lichide.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

88 + = 91