dressing-ul de crini

crin - frumusețea extraordinară a plantei, cu un gust pronunțat și o culoare excelenta, uimitoare varietate de culori și nuanțe. Crește crini înșiși nu este dificil. Este corect să aveți grijă de ele și să fertilizați în timp plantele. Alegerea îngrășămintelor ar trebui abordată în mod serios. Îmbrăcămintea superioară a crini trebuie făcută în conformitate cu anumite reguli. Este necesar să se respecte timpul de hrănire și să se acorde atenție compoziției îngrășămintelor.

Hrănirea crini în primăvară

La începutul primăverii, înainte de apariția lăstarilor, hrănirea și îngrijirea trandafiri se recomandă utilizarea îngrășămintelor cu azot. Bun pentru acest scop de azotat de amoniu, care are un efect benefic asupra creșterii și dezvoltării de trandafiri. Fertilizați solul cu azotat de amoniu la o lingură de 1 km / h. m. În plus, puteți hrăni plantele cu îngrășăminte organice sau minerale. Pentru aceste scopuri este bine potrivit pentru granule NPK sau soluție mullein fermentate.

Îmbrăcăminte superioară de crini în timpul verii

Adăugarea de crini cu cenușă de lemn este o practică destul de frecventă folosită de grădinari experimentați. În perioada de vară, această fertilizare este recomandată de 4-5 ori. Cenușă are un efect pozitiv asupra creșterii crini, rezultând în flori mai mari. Când fertilizare trandafiri în timpul verii se efectuează în conformitate cu normele, atunci planta va înflori magnific, florile vor multumi culorile vii și saturate. În plus, îngrășământul potrivit va deveni o bună prevenire a bolilor. Crinii cresc puternici și rezistenți la aproape toate bolile.

În timpul formării mugurilor se recomandă din nou fertilizarea crini cu azotat de amoniu. În plus, merită să se prelucreze cu atenție toate părțile vegetative ale plantei cu compuși specifici de la dăunători. Acest lucru va permite crini să crească mai sănătos.

hrănirea lililor_1

Următoarea etapă de hrănire cu nuferi trebuie făcută în iulie. În această perioadă este necesar să se adauge substratului superfosfat dublu și Kalimagnesia. Aceste îngrășăminte ajută la întărirea tulpinilor plantei și la creșterea vitalității florilor. Este deosebit de remarcabil la soiurile care înfloresc cu flori roz sau lumină roșie. Este important să ne amintim că hrănirea crini în timpul înfloririi ar trebui să se efectueze cu ajutorul îngrășămintelor lichide. Granulat nu va avea timp suficient pentru a se dizolva în sol și pentru a da efectul dorit. Pentru a hrăni plantele mai bine imediat după udarea copioasă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 + = 52