hortensie paniculate roz diamant

Hydrangea paniculate "Pink Diamond" este un arbust luxuriant de înflorire, de o formă îngrijită. El este capabil să completeze terenul cu frumusețea lui blândă și fermecătoare, oferindu-i și mai multă atractivitate.

Hydrangea «Pink Diamond» - descriere

Arcul are o înălțime de aproximativ 2 metri, o formă dreaptă, nu se descompune după ploaie, păstrând forma sa curată. Lăstarii sunt puternici, iar frunzele sunt aspre, eliptice în formă, mată-verde.

Inflorescențele au o lungime de aproximativ 30 cm, au colectat o mulțime de fructe și flori sterile. În culori, ele sunt mai întâi crem-alb, cu timpul se schimbă și devin un roz întunecat, aproape roșu. Hortensia "Pink Diamond" înflorește abundent de la mijlocul verii până la jumătatea toamnei.

Prin forma lor, ei creează un efect foarte ludic în peisajul general. Pălăria lor aerisită și blândă arată foarte bine pe fundalul copacilor verzi, în special a coniferelor. În general, hortensiile se pot încadra cu ușurință în orice design de peisaj, revitalizând-o cu culorile. Această plantă este foarte expresivă și aduce bucurie stăpânilor săi de mulți ani.

Hydrangea paniculate "Pink Diamond" - plantare și îngrijire

plante hortensie „Pink Diamond“ au nevoie de umbra partiala in aer liber, departe de lumina directă a soarelui, deoarece acestea încetini doar creșterea, iar inflorescența acest lucru sunt mici, ca urmare a întregului arbust își pierde efectul său decorativ.

In acelasi timp, este imposibil sa se planteze o hortensie sub copaci, care este legata de nevoia crescuta de umiditate, pe care copacii nu o garanteaza, deoarece ei in ei "beau" cea mai mare parte din sol.

Din moment ce hortensia este foarte îndrăgită de umiditate, apa este adesea și abundentă, după care nu uitați să-l mulciți, folosind ace de pin, turbă, rumeguș.

hortensie roz diamant

Hortensia paniculate preferă sol fertil cu un nivel de aciditate de pH 4-6,5.

Puteți să stați singuri și în grupuri. Dar nu uitați că în procesul de creștere vor dura aproximativ un metru și jumătate. Alegerea "vecinilor" pentru hortensii, trebuie să selectați plante cu cerințe apropiate pentru iluminare, aciditate și udare. De exemplu, ar putea fi manșete, gazde sau astilbe.

Hortensiile de iarnă sunt deosebite prin faptul că este necesar să încercăm să păstrăm cât mai mult posibil lăstarii de anul trecut, de vreme ce înflorirea va avea loc anul viitor. Pășunul nu este înghețat, un adăpost este construit deasupra acestuia sau ramurile sunt îndoite la pământ. Cele mai bune hortensii hibernează sub adăpost uscat și plat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 7 =