iarba artificiala pentru decoratiuni

Utilizarea ierbii din materiale artificiale este nelimitată. Acesta este un motiv excelent pentru realizări atât pentru amatori pentru a crea meșteșuguri originale, cât și pentru a începe designerii camerei.

Iarbă artificială în interior

De obicei, în interior, un astfel de material este utilizat de obicei pentru abordări originale moderne de proiectare. Deoarece iarba decorativa artificiala este cel mai frecvent în cazul în care proiectele selectate stiluri, cum ar fi minimalismul sau direcția moderne scandinave.

În ceea ce privește locul în care este folosit acest material, în general sunt sculpturi originale mici sau înlocuirea produselor textile tradiționale. Imaginați-vă că pe balcon în locul așternutului aveți o peluză verde moale. De asemenea, decorați și camerele pentru copii, unde aveți nevoie de o acoperire moale.

Există mai multe opțiuni originale pentru a folosi iarba artificială pentru decorul apartamentului. Nu vă limitați și înlocuiți cu acest material textilele obișnuite și materialele plastice obișnuite. De exemplu, pernele originale de iarbă, unele chiar capul patului atât de împodobit. Și pernele pot fi mici pe canapea sau uriașe ca o zonă de odihnă. Este important ca adezivul selectat pentru iarba artificială să fie adecvat pentru utilizare în interior. De regulă, producătorii recomandă așa-numitele tipuri de adeziv poliuretanic pentru iarbă artificială. Se fixează fiabil și nu sunt periculoase pentru sănătatea umană.

Iarbă artificială pentru meșteșuguri

Dacă proiectare obiecte mari și decorațiuni interioare pot fi impresionante, decoratiunile sunt de marime medie este destul de capabil să facă propria lui. De exemplu, iarba artificială ridicată pentru decorarea în vase interesante este în sine o decorare excelentă pentru rafturile mai mari în colțurile întunecate. Și dacă îl folosiți pentru a crea topiariu sau doar compoziții originale, se va dovedi perfect.

iarba artificiala decorativa este perfect pentru compoziția de Crăciun sau de Paște cu iepure, va fi baza pentru panourile de perete, dar îl puteți folosi pentru travyanchikov. Chiar și un zid obișnuit de iarbă va arăta foarte original. Iarba artificială pentru decor se potrivește cel mai bine în camere, care utilizează nuanțe luminoase de culori naturale, alb, multe obiecte de sticlă. Camera va fi ușoară și spațioasă, plină de aer.

iarba artificiala pentru meșteșuguri 1 iarba artificiala pentru meserii 2 iarba artificiala pentru meșteșuguri 3
iarba artificiala pentru artizanat 4 iarba artificiala pentru meserii 5 iarbă artificială pentru meserii 6
iarba artificiala pentru meșteșuguri 7 iarba artificiala pentru meserii 8 iarba artificiala pentru meșteșuguri 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

53 + = 55