Încărcare fără fir pentru telefon

Inducția magnetică, descoperită în secolul al XIX-lea și în lumea modernă, ne poate schimba viața în bine. Este vorba de tarifarea fără fir pentru un telefon care a apărut nu cu mult timp în urmă și nu este familiar pentru toți consumatorii încă. Acest obiect gadget interesant modern are avantajele sale incontestabile față de tarifarea convențională prin cablu:

  • cablul (din cauza absenței sale) nu se rupe, nu se îndoaie, nu se pierde;
  • telefonul pentru încărcarea fără fir a telefonului este amplasat într-un loc convenabil, unde nu interferează și, prin urmare, este în siguranță;
  • nu există contact direct al utilizatorului cu electricitatea, ceea ce înseamnă că probabilitatea de distrugere este minimizată, ceea ce este deosebit de important pentru familiile cu copii;
  • ușurința utilizării este aceea că este suficient de ușor să puneți telefonul pe platformă și să nu faceți probleme cu conectorii, ceea ce se poate deteriora și poate duce la închiderea bateriei;
  • bateria este încărcată mai dens decât pe un fir normal conectat la rețea.

Dar, în același timp, împreună cu plusurile, acest dispozitiv are câteva aspecte negative:

  • telefonul se taxează mai lent decât în ​​cazul încărcării normale, în consecință, se consumă mai mult timp;
  • este imposibil să utilizați telefonul pentru apeluri și alte acțiuni, deoarece, de îndată ce distanța dintre încărcător și telefon crește, încărcarea bateriei se oprește;
  • Cel mai mare dezavantaj al încărcării fără fir a telefonului este prețul său considerabil. Adesea este egal cu costul dispozitivului în sine.

Cum funcționează încărcarea fără fir pentru telefon?

Principiul acestui obiect gadget este bazat pe inducția magnetică, așa cum am menționat mai sus. Aceasta este, în termeni simpli, o stație de încărcare un câmp de inducție alternativ, ca telefonul are o bobină, care este capabil de a primi energie electrică, dar numai cu condiția ca ambele dispozitive vor fi pe o distanță mică (un centimetru) în afară.

Încărcătorul fără fir este folosit în viața de zi cu zi pentru telefoane, tablete, laptopuri și chiar periuțe de dinți electrice! Compania Intel a anunțat apariția iminentă a laptopurilor cu o funcție de încărcare care poate reîncărca smartphone-urile din apropiere și computerele tablet.

Încărcare fără fir pentru telefon

În cazul în care încărcătorul pentru telefonul smartphone arata ca un covor, apoi de încărcare fără fir automobiliștilor este în același timp, de asemenea, un suport elegant și convenabil pentru telefonul dvs., care stabilește gadget în timpul deplasării, în timp ce în același timp îl încarcă.

În cazul în care încărcătorul este amplasat orizontal, autovehiculul este înclinat ușor, astfel încât șoferul să poată vedea bine ecranul smartphone-ului. În cazul în care trebuie să încărcați două telefoane, un al doilea cablu este conectat prin intermediul cablului USB: există un conector suplimentar pentru acest lucru.

Încărcare universală fără fir pentru telefon

Datorită standardului standard de putere Qi, care este utilizat de majoritatea producătorilor de telefoane moderne, nu este necesar să se achiziționeze încărcarea fără fir a aceleiași mărci ca și telefonul însuși. Cele mai multe modele de încărcare fără fir sunt universale, Încărcare fără fir pentru telefonceea ce le face și mai atractive pentru cumpărători.

Ce telefoane suportă încărcarea fără fir?

Telefoanele mobile sunt împărțite în două grupe: primul are un modul suplimentar, iar al doilea nu. Primele includ modelul Nokia Lumia 810, 820, 822, 920, 930, 1520, LG Spectrum 2, LG Nexus 4, HTC diverse modificări, iPhone ultima generatie, incepand cu 4, Samsung, Motorola, Droid, Blacberry 8900, Sony Experia Z și Z2.

Deci, merită să cumpărați acest obiect gadget la modă? Depinde de dvs. să decideți, deoarece necesitatea depinde foarte mult de ritmul vieții și de posibilitățile financiare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 9 =