insecticid boriu

Indiferent de modul în care încercăm să cultivăm legume și fructe pe site-ul nostru fără a folosi chimie, mai devreme sau mai târziu, va trebui să ne întoarcem la acesta. În materie de îngrășăminte, uneori organicele de preparare proprie se descurcă destul. Dar cu invazia de dăunători sau răspândirea bolilor pentru a face față fără ajutorul industriei chimice este dificil. În special, aceasta se referă la insecticide: uneori este dificil să se salveze cultura fără participarea lor. Mai jos vom vorbi despre insecticidul "Borey" și despre aplicarea sa.

Aplicarea insecticidului "Borey"

Principala diferență a acestui medicament în activitatea sa: există două substanțe simultan, complet diferite în ceea ce privește efectul asupra dăunătorilor. În primul rând, acesta blochează complet capacitatea de a semnala folosind sistemul nervos central în insecte. Apoi, imediat după contact, parazitul moare indiferent dacă a lovit frunza în timpul pulverizării sau după tratare.

Dar, ca orice alt medicament bun și puternic, insecticidul Borey are o particularitate, legată de rata de consum. Faptul că medicamentul este incredibil de toxic, deoarece va trebui să fie utilizat strict conform instrucțiunilor și fără cel mai mic exces de doze, în plus, trebuie remarcat faptul că:

  1. Insecticidul "Borey" este foarte periculos pentru albine. În acest moment, trebuie să țineți cont și să anunțați toți proprietarii de stupi din raion. Din acest motiv, site-ul poate fi tratat doar dimineața devreme sau seara tarziu. Proprietarii albinelor cunosc de obicei toate subtilitățile din acest caz, deci nu trebuie decât să le notificați în prealabil.
  2. În mod similar, situația este cu fermele de pescuit din apropiere.

Acum, un pic mai detaliat despre doza de insecticid "Borey". În recomandările generale, cheltuielile pe hectar rata de consum a insecticidului de borParcela este de 200-400 de litri. Când lucrați cu o podgorie și o grădină, aceste norme sunt mai mari și aici vor dura 800-1500 de litri. Rata consumului de insecticid "Borey" la lucrul cu răsadurile nu depășește 200 de litri.

Instrucțiuni de utilizare a insecticidului "Borey" pentru cartofi

Cu toții gândacul colorado colorat va rămâne în afara muncii, dacă în timp să aplicăm acest medicament. Spray de plantare, vom fi în sezonul de creștere. Conform instrucțiunilor pentru utilizarea insecticidului "Borey", îl vom folosi pentru cartofi în normele generale recomandate, și anume 200-400 de litri. Această substanță chimică se va descurca foarte bine cu gândacul de cartofi. Dacă aveți soiuri timpurii, pulverizarea se efectuează de două ori cu un interval de până la douăzeci de zile. Pentru soiurile târzii, numărul de tratamente este de până la patru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4