insecticid caragen

gradinari cu experiență știu că nu este atât de dificil de a cultiva plante sănătoase cu fructe dori să fie în măsură să le protejeze de insecte. Din păcate, acțiunea majorității insecticidelor chimice nu numai că ajută la salvarea plantelor de la dăunători, ci și dăunează mediului înconjurător. Din acest motiv, mulți fermieri de camioane preferă să nu utilizeze insecticide naturale mai puțin eficiente, dar mai sigure. Dar gândirea științifică nu se oprește și piața are un insecticid inovator "Koragen" - un medicament al cărui impact asupra mediului este minim.

Aplicarea insecticidului "Coragen"

Cel mai adesea preparatul "Coragen" este utilizat pentru a controla gândacul de cartof Colorado. În acest caz, medicamentul acționează nu numai asupra adulților, ci și asupra larvelor acestui dăunător. In plus, venin „Korago“ excelează în lupta împotriva omida de bumbac pe frunze de bumbac cu role molii și livezi de mere și viță de vie, precum și mestecă în dăunătorii culturile de legume.

Active formulare substanță clorantraniliprol care intră în organism dăunătorilor insecte, provoacă distrugerea calciului conținut în celulele sale, ceea ce duce la funcționarea defectuoasă a sistemului nervos și muscular. Ca urmare, insecta este paralizată și după un timp (2-4 zile) moare. Larvele gândacului de cartof Colorado mor imediat după ieșirea din ouă, mușcând peretele de ou tratat cu otrava.

Datorită activității sale biologice și rezistență crescută la spălare, insecticid „Korago“ rămâne activ timp de 2-4 săptămâni, menținând astfel plantațiile intacte fără repetarea tratamentelor. instrucțiunea insecticidului coryaginTestele de control ale cartușului "Koragen" au arătat că, cu ajutorul acestuia, este posibil să se obțină cu 25% mai multă recoltă decât utilizarea altor insecticide.

Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului "Coragen"

Pentru a trata cartofii, insecticidul "Coragen" trebuie diluat în apă pură în proporție de 0,7 ml preparat pe 1 găleată de apă (10 litri). Rata consumului acestuia la prelucrarea cartofilor este de ordinul a 0,05 litri pe hectar de plantații de cartofi. Rezultatele maxime pot fi atinse dacă spray-ul „Koragenom“ sau gândacilor de cartofi în procesul de stabilire a ouălor, sau imediat după prima ovipozi. Deși medicamentul are un grad de siguranță chimică suficient de ridicat, atunci când se lucrează cu acesta trebuie să se utilizeze un echipament special de protecție: ochelari și mănuși.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

86 − = 85