Instalarea pervazului din PVC cu mâinile proprii

Tehnologia de instalare a pervazului de ferestre din PVC nu este dificilă, pentru aceasta este suficient să aveți la dispoziție accesorii de lucru calitative. Cheia succesului este de asemenea corect măsurată.

Cum să vă instalați pervazul din PVC?

Instrumente și materiale necesare:

 • ruleta;
 • creion;
 • Malka;
 • pătrat;
 • plăcuțe din lemn sau din plastic;
 • arma pentru spumă;
 • spuma de montaj;
 • șuruburi autotubulare;
 • Bulgară.

Etape de lucru:

A văzut un prag de fereastră având în vedere dimensiunea deschiderii și adâncimea versanților. De regulă, există întotdeauna o baterie sub fereastră. Regulile de instalare a ferestrelor PVC spun că nu ar trebui să o acopere complet, altfel circulația aerului va fi perturbată. Neglijarea acestui fapt duce la încețoșarea ferestrelor.

În conformitate cu normele, pervazul ferestrei din PVC este instalat în așa fel încât să se extindă dincolo de deschiderea ferestrei. Dimensiunile proeminențelor pe ambele părți sunt de 40 mm. Înclinările trebuie să se suprapună peste părțile tăiate ale piesei. Pervazul ferestrei este introdus în unitatea de sticlă cu canelura destinată.

 1. Determinați lățimea pervazului ferestrei, luând în considerare posibila abatere a unghiurilor de la valoarea de 90 °. Pentru a face acest lucru, începem măsurarea benzii sub cadru, apăsând-o pe profilul profilului, iar colțul este apăsat pe perete. La marginile pervazului ferestrei, ele ar trebui să formeze punctul de intersecție. Această metodă este repetată pe ambele părți. Apoi măsuram distanța de-a lungul cadrului și între unghiurile exterioare ale versanților.
 2. Instalarea pervazului de perete din PVC cu mâinile proprii1

 3. Cifrele obținute sunt transferate pe piesa de prelucrat, ținând cont de prezența bateriei și de mărimea proeminențelor.
 4. Instalarea pervazului din PVC cu mâinile proprii2

 5. Facem caneluri pe versanții pervazului ferestrei. Pentru o tăietură curată, folosim un bulgară, apoi un daltă și un ciocan.
 6. Instalarea peretelui din PVC cu mâinile proprii

 7. Am văzut pervazul ferestrei, ținând seama de posibila ajustare a piesei.
 8. Instalarea peretelui din PVC cu mâinile proprii

 9. Am tăiat dopurile laterale. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să fie îmbrăcați și tăiați.
 10. Am pus pervazul în caneluri.
 11. Instalarea pervazului de ferestre din PVC prin intermediul mâinilor proprii5

 12. Expunem pervazul ferestrei cu ajutorul unor pene (bare din plastic sau lemn) care sunt introduse din partea inferioară a produsului. Pentru a face acest lucru, utilizați nivelul la margini și centru. Instalarea corectă a pervazului de ferestre din PVC include înclinarea spre cameră cu 3 sau 4 °.
 13. Instalarea pervazului din PVC cu mâinile proprii6

 14. Îndepărtați cu grijă pervazul ferestrei, curățați locul de instalare a prafului, umeziți-l și aplicați un grund la suprafață.
 15. Instalarea peretelui din PVC cu mâinile proprii7

 16. Instalăm pragul de fereastră în loc și facem un spațiu sub el în așa fel încât să nu existe crăpături din lucrările de instalare anterioare. Suflați spuma de montaj din calcul, astfel încât să fie suficient, dar nu prea mult, deoarece este capabil să ridice sarcina.
 17. Instalarea peretelui din PVC cu mâinile proprii8

 18. Am pus sarcina pe pervaz pentru al proteja de efectele spumei. Este recomandabil să faceți acest lucru în locurile unde sunt introduse pene. Puteți utiliza distanțierele.
 19. Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile proprii9

Lăsați pervazul pentru o zi. Capacele laterale sunt purtate în ultimul rând. După 24 de ore, excesul de spumă poate fi tăiat și zugrăvit în zonele de lucru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 15 = 23