Partiții interioare ale ușii compartimentului

Zidul de capital nu poate fi eliminat pur și simplu așa cum doriți, fără acordul cu organizațiile relevante și nici măcar nu îl modificați. Același lucru este valabil și pentru caramizile inițiale din cărămidă sau beton. Dacă acestea sunt furnizate de structura casei, atunci trebuie să executați o mulțime de timp la instanțe, până când veți obține un pas înainte pentru îmbunătățirea proiectului. Dar ușile partiției acordeonului sau alte structuri pliabile sau alunecoase se schimbă cu ușurință sau chiar pot fi îndepărtate la dorința proprietarilor. Aici vom analiza partițiile moderne de uși în stilul unui dulap care a cucerit rapid mii de utilizatori din întreaga lume.

Care este ușa compartimentului?

Acest design este un înalt strat subțire de tavan, cel mai adesea din sticlă durabilă, deși există și modele combinate. Rama este un profil solid din aluminiu. Nu numai că este durabil, dar și ușor, tolerează foarte bine umiditatea ridicată, ceea ce permite utilizarea partițiilor din ușile coupe-ului practic în orice condiții. Sunt cadre din MDF, acoperite cu furnir natural. Cel mai bine, produsul este vopsit cu cireșe sau nuci de culoare brun închis.

Există uși pliante fără rama ale partiției, în care se folosește o sticlă mată, mată, modelată, colorată sau transparentă. Grosimea materialului ajunge la 12 mm, ceea ce vă permite să utilizați în siguranță acest design, fără teamă pentru sănătatea dumneavoastră. Este foarte important ca ușile dvs. să fie echipate cu fitinguri de sunet și un mecanism de calitate care asigură o funcționare fără probleme.

Deficiențele acestui tip de ușă pot fi numite izolarea termică și fonică redusă. Acest lucru se datorează faptului că design-ul însuși necesită decalaje tehnologice între web și cadru. Cel de-al doilea dezavantaj este costul ridicat al foii de ușă, a accesoriilor și a lucrărilor de instalare. Dar există ceva pentru care să plătim în continuare! Partițiile interioare ale ușii coupe transformă calitatea camerei, făcând interiorul extrem de elegant, vă permit să împărțiți camera în zone, implementând cu ușurință redezvoltarea dorită. De asemenea, economisesc în mod semnificativ spațiul și aproape că nu necesită costul reparațiilor cosmetice anuale.

Partiții interioare ale ușii coupe1 Compartimentele interioare ale compartimentului ușii 2 Partiții interioare ale compartimentului ușii 3
Partiții interioare ale compartimentului ușii 4 Partiții interioare ale ușii coupe5 Partiții interioare ale compartimentului ușii 6
Partiții interioare ale ușii coupe7 Partiții interioare ale compartimentului ușii8 Partiții interioare ale ușii coupe9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 − = 78