Cabana stil interior

Păstorii care locuiau la granița dintre Elveția și Franța nu și-au dat seama că proiectarea casei lor modeste ar fi prototipul unei noi direcții de proiectare. Interiorul unei cabane din piatră și bușteni, care a absorbit obiceiurile și istoria unică a munților alpini, este capabilă să cucerească instantaneu oameni care adoră căldură, apropiere de natură, simplitate și practică.

Caracteristicile stilului de cabană în interior

Cardurile de vizitare a acestui stil au fost întotdeauna expuse grinzi pe tavan, un șemineu din piatră, o podea dintr-o placă masivă, tratată cu lac sau pete. Cabane moderne în interior nu se poate face fără decor, care poate afecta foarte mult atmosfera din cameră. Dacă doriți să faceți designul camerei mai moi și mai feminin, atunci decorați camera cu broderii rustice, fotografii vechi de familie, ceramică, coroane de plante sălbatice. Un roman de dragoste și masculinitate va aduce fiare umplute, piei pe podea, arme pe pereți, un decor metalic forjat.

Șemineu în interiorul cabanei

Semineele sunt instalate în sufragerie, în bucătărie sau în dormitor. Aici este un element central al situației, umplând spațiul cu căldură și creând o atmosferă confortabilă. În multe cazuri, este dificil și incomod să construiți aparate de încălzire reale și este extrem de dificil să le ridicați în apartamente. Interiorul camerei de zi, în stilul unei cabane cu șemineu, va salva un portal ornat de ghips, piatră artificială sau panouri decorative. În aparență, ar trebui să pară nepoliticos decât în ​​stilul clasic sau englez, realizat în principal în nuanțe întunecate.

Cabana în stil interior 1

Tapet în interiorul cabanei

În cea mai mare parte în cabana de decorare se utilizează lemn, căptușeală, piatră, dar ocazional se permite decorarea suprafeței cu tapet de design bine selectat. Principalele culori folosite în acest stil sunt bordeaux, ciocolată, nuanțe de gri și maro. Interiorul casei în stilul cabanei nu acceptă materiale luminoase cu desene complicate mari. Tapet de perete adecvat, care amintește de textura și modelele de ipsos sau materiale naturale. Mai rar, pereții sunt lipiți într-o floare mică sau într-o bandă inconspicuoasă.

Cabana în stil interior 2

Perdele în stil cabana în interior

Situația în acest design ar trebui să pară un pic cam dur, dar confortabil. Materiale scumpe și luxoase cu un fir de aur nu sunt potrivite. Perdelele din interiorul cabanei sunt întotdeauna făcute din bumbac natural, chintz, lenjerie, această țesătură poate fi repetată în tapițerie de mobilier sau alte detalii. Materialul este ales în principal de culoare deschisă sau neutră. În plus față de perdelele monocrome din cabană, se utilizează o pânză într-o cușcă, polca puncte, dungi, perdele cu modele pe temele naturale alpine.

Cabana în stil interior 3

Design interior în stil cabana

Încercând să se distanțeze de agitația orașului, oamenii aleg un model al mediului satului. Orice descriere a stilului de cabană din interior nu este lipsită de grinzi deschise și șemineu, piatră și alte materiale naturale. Stilul alpin necesită spațiu, este mai bine să îl întruchipească în țară, într-o casă înaltă, un apartament pe două nivele, clădiri noi de planificare gratuită. În încăperile mici, nu trebuie să încercați să creați o mini-copie a cabanei ciobanilor ci să faceți o stilizare elaborată sub cabană, aplicând principiile sale de bază în propriile condiții.

Interiorul livingului în stilul cabanei

În camera de zi a cabanei trebuie să existe un șemineu artificial sau autentic, decorat cu o piatră. Dacă există o problemă acută de lipsă de spațiu, încercați să o înlocuiți cu o compoziție de sfeșnice antice masive. Mobilierul nu trebuie să fie instalat mult, în multe cazuri o canapea grosieră, dar nu voluminoasă este suficientă. Interiorul cabanei de cameră poate fi decorat cu un candelabru elegant, așezat pe podea un covor cald sau câteva piei. Într-o cameră mare, cumpărați un set de lemn de la o masă de cafea, un scaun balansoar, un dulap în vârstă, un piept de sertare, mai multe rafturi deschise.

Cabana stil interior 4

Bucătărie interior în stil cabana

Cabinele de mobilă de bucătărie sunt fabricate din lemn, în multe cazuri, în mod deliberat pe fațade sunt imitate urme de antichitate. Nu se potrivesc rău în această situație produse răchită, accesorii din ceramica cu picturi. Instrumentele moderne sunt cel mai bine mascate cu gresie sau piatră, cu panouri din lemn. Deseori, aragazul de bucătărie este decorat pentru un cuptor din sat, punând pe partea de sus un coș elegant, care închide perfect o capotă puternică. În locul blaturilor din oțel inoxidabil, utilizați în această cameră lemn, piatră artificială sau naturală.

Cabana stil interior 5

Interiorul bucătăriei de cabană ar trebui decorat cu elemente speciale de decor. Candelabrul nu trebuie să fie ales sub forma unei construcții complexe din fier forjat sau din fontă. Corpuri de iluminat adecvate, cu un design simplu, având o nuanță de lampă din materiale textile care emite o lumină moale. Articole decorative feminine aici sunt servetele brodate stilate, fețe de masă, perdele, mâncăruri rustice din lut sau fontă, produse originale din cupru. Toate aceste accesorii elegante ar trebui plasate pe rafturi, iar aparatele moderne de bucătărie din oțel ascunse în dulapuri închise.

Cabana stil interior 6

Interiorul podului în stil de cabană

Podelele de la mansardă sunt folosite din ce în ce mai mult de către oameni, nu ca o cămară prăfuită, ci ca o cameră de zi confortabilă, dormitor, un loc confortabil pentru o vacanță retrasă. Interiorul camerelor în stil cabană este renumit pentru grinzile sale elegante expuse, astfel încât acestea nu ar trebui să fie acoperite cu structuri din ipsos. Ramele înclinate ale deschiderii ferestrei trebuie să fie făcute din lemn, cu excepția unei situații de plastic ieftin. Interiorul podului cabanei în multe privințe seamănă cu un cadru obișnuit, dar aici sunt mai multe elemente folosite, grele și vechi.

Cabana în stil interior 7

Dormitor interior în stil cabana

În decorul acestei camere există întotdeauna blănuri, produse din lână. Patul ar trebui să fie din lemn cu ornamente simple sculptate. O atmosferă confortabilă creează texturi în culori calde, perdele grele cu pietre, căptușite într-o cușcă. In camera nu exista o vedere extrem de aspra, interiorul cabinelor dormitorului ar trebui sa fie umplut cu elemente romantice - cutii de lemn, flori, sfeșnici, picturi, suveniruri, figurine de animale. Televizorul cu plasmă este convenabil să se ascundă sub o pânză de artă cu peisaje montane.

Cabana stil interior 8

Cabana pentru dormitor pentru copii este oarecum diferită de o cameră similară într-un stil modern. Nu puteți folosi aici jucării și recipiente din plastic, scaune ieftine, sintetice. Camera din designul rustic alpin este interesantă și confortabilă, unde toate lucrurile sunt făcute din bumbac, lemn, materiale naturale. Două paturi sau paturi cu un singur strat au un design simplu, o masă de pin, un sertar, un set de rafturi de perete. Pereții pot fi acoperite cu tencuială în tonuri pastelate, cu o căptușeală de soiuri de lemn ușor.

Cabana în stil interior 9

Designul rural, care caracterizează zona de la poalele munților alpini, este acum popular, atât în ​​rândul proprietarilor de case europene, cât și în alte regiuni. Interiorul din lemn din stilul simplu de cabană vă ajută să recreeze interiorul hotelurilor elegante din stațiunile de schi din Franța și Elveția în condițiile unei case sau apartamente de țară, care amintesc de o vacanță excelentă. Se va face apel la oamenii cu o singură minte, care adoră un mod simplu de viață bine gândit, fără detalii inutile, confort rural, finisaje cu materiale naturale, obiecte de modă veche.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

27 + = 33