jucarii pentru pisoi

Pisicile sunt animale foarte jucăușătoare și active. Și nu e de mirare! După toate, după cum se știe, strămoșii acestor creaturi minunate sunt animale sălbatice. Dar dacă pisicile adulte le place să joace fericire, atunci ce-i cu pisicile?

Pisoii sunt ceva incredibil! Ei pot juca ore întregi și, se pare, nu se obosesc deloc. Cel mai probabil, vă veți obosi de stres, care este rezultatul monitorizării constante a pisicilor dvs., astfel încât el nu a făcut nimic în casă. Pisicile le place să-și mestece papucii acasă, să-și lase telecomanda de la televizor, să-și scarpine ghearele cu mobilier.

Pentru a scăpa de această problemă și nu dau vina pe pisoi de fiecare dată când el va lupta din nou pentru adidasii, vă sunt sfătuiți să cumpere jucării care sunt proiectate special pentru pisici.

Jucării - un element esențial în dezvoltarea unui pisoi

Există mai multe motive pentru care pisoii au nevoie de jucării:

 1. Pisoii sunt vânători mici. Chiar dacă nu au nevoie să prindă șoareci, instinctele lor se vor simți în continuare, deci este important să transmitem energia în direcția cea bună.
 2. Jocul activ oferă pisicului o formă fizică excelentă și mușchi puternici. Un astfel de "sport" felin vă va ajuta să deveniți preferatul dvs. mai sănătos.

În magazinele de animale de companie puteți găsi un număr mare de jucării diferite. Acesta poate fi un mouse normal și un mecanism interactiv complex. Vă sugerăm să vă familiarizați cu aceste jucării feline.

Cele mai bune jucării interactive pentru pisoi

Jucăriile interactive pentru pisoii sunt un dispozitiv nou și interesant pe care pisicile îl consideră extrem de distractiv.

 1. Joc labirint - țeavă, o formă din care vă puteți întreba pe voi înșivă. Se rotește în jurul mingii, pe care trebuie să o primească pisoiul, dar nu este ușor de făcut.
 2. jucarii pentru pisoi1 jucării pentru pisoi2 jucării pentru pisoi3
 3. Feeder - labirint. Sarcina pisoii este de a obține tratamentul din labirint. Pentru a face acest lucru, este necesar să avansați o bucată de mâncare gustoasă de-a lungul labirintului la alimentator.
 4. jucării pentru pisoi4 jucării pentru pisoi5 jucării pentru pisoi6
 5. Joc de pescuit interactiv. Kitul include un suport, o tija de pescuit cu un pix, o consolă și baterii. Când pisoiul apasă butonul, tija de pescuit începe să se miște într-un cerc și o atrage în joc.
 6. jucării pentru pisoi7 jucării pentru pisoi8 jucării pentru pisoi9

Aceste jucării pentru pisoi nu sunt doar distractive, ci și în curs de dezvoltare.

Jucarii pentru teasere

 1. Tijă de pescuit. Este un baston mic cu pene sau bretele la capăt. Cu o astfel de jucărie în joc ar trebui să participe și proprietarii înșiși.
 2. jucării pentru pisoi10 jucării pentru pisoi11 jucării pentru pisoi12
 3. Mouse-uri - una dintre cele mai populare jucării pentru pisoi. Pot funcționa pe baterii și pot fi jucării obișnuite moi pentru pisoi. Prima opțiune va fi deosebit de interesantă pentru animalul dvs. de companie, deoarece se poate simți ca un adevărat vânător.
 4. jucării pentru pisoi13 jucării pentru pisoi14 jucării pentru pisoi15
 5. Ball sărituri. Kitten va fi foarte interesant nu numai pentru a viziona mingea bouncing de pe pereți și podea, dar, de asemenea, să ia parte directă în joc.
 6. jucării pentru pisoi16 jucarii pentru pisoi17 jucării pentru pisoi18

Jucarii pentru dinti

În timpul perioadei de schimbare a dinților laptelui, pisica constantă simte disconfort, pe care încearcă să-l elimine prin zdrobirea dinților pe toate obiectele convenabile în acest scop. Pentru a ușura acest disconfort, vă sfătuim să cumpărați pisoile speciale pentru dinți.

Una dintre cele mai populare jucării de mestecat se numește Petstages, care conține menta dulce. O astfel de jucărie nu numai că ameliorează durerea în timpul erupției, ci îndepărtează, de asemenea, placa din dinți tineri și le protejează de cariile dentare.

Greutatea jucăriei este mică, astfel încât pisicul îl poate purta cu ușurință.

Acum știi care jucării pentru pisoi vor fi de interes pentru animalul tău de companie. Și rețineți: principalul lucru pentru un pisoi este atenția dumneavoastră.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 + = 67