Pe ce fel de vacanță se coace

În tradițiile poporului nostru există multe ritualuri de divertisment și tot felul de festivități. De regulă, acestea sunt dedicate diferitelor sărbători legale. De exemplu, multe gospodine cunosc retetele traditionale de coacere: in ce sarbatorie coace prajituri sau prăjituri și pe care se coace coaja.

Festivalul oamenilor din Larks

Sărbătoarea cade pe 22 martie, ziua echinocțiului de iarnă. De mult timp sa crezut că a fost în ziua echinocțiului de primăvară că păsările au venit și izvorul au intrat treptat în drepturile lor. Din acel moment, a fost posibil să se lanseze diverse lucrări pe câmp, deoarece "larkul a început să ardă cerul".

Festivalul folcloric Magpies a considerat, de asemenea, începutul unei noi perioade în viața umană. Odată cu venirea primăverii, a fost umplut de noi forțe, ca și cum ar fi trezit și era gata pentru noi realizări.

Festivalul de primăvară Larks sunt numite Magpies nu în funcție de numărul de păsări pe cer, ci în funcție de numărul martirilor de la Sevastia, a căror memorie este venerată pe 22 martie. Executarea a fost numită pentru religie și, din moment ce cuvântul "lark" însuși a fost adesea înlocuit cu "patruzeci", numele vacanței a luat-o treptat.

Sărbătoarea Magpiei - semne

Acum, când știm pe care oamenii de lăcătuș de vacanță se coacă, puteți să vă opriți și la folclor. La urma urmei, aproape totul
sărbătorile populare au multe semne și credințe. De la omens asociate cu vacanta Magpies, următoarele sunt încă amintit:

  • dacă magii și jackdaws ajung în această zi, puteți aștepta cu siguranță căldură;
  • dacă titlul cântă la Magpies, el prezice abordarea căldurii;
  • dacă vacanța este în soare în cercuri, recolta va fi bună;
  • Dacă, în aceeași zi, înghețurile au lovit din nou, va avea loc o recoltă profundă de mei.
  • dacă această zi este caldă, va dura exact patruzeci de zile, dar frigul pe 22 martie promite încă alte patruzeci de nopți înghețate la rând.

magpies sărbătoare de omens

Vărsătorii oamenilor sunt îndrăgostiți de adulți și de copii, deoarece gospodinele coacă figurine delicioase de aluat sub formă de păsări cu aripi deschise. În afară de lacrimi, au copt și koloboki, turtă dulce și au efectuat diverse feluri de ritualuri pentru a face o recoltă bună.

Multe gospodine au copt dintr-un aluat sărat de kolobok și le-au pus în cuiburi mici de paie. Se credea că în cursul anului puii vor fi bine transportați. Copiii ar putea de asemenea să se distreze foarte mult, deoarece, conform tradiției, figurinele din test, sub formă de păsări, au fost plantate pe bastoane și au fugit cu ele pe câmp. Astăzi, mulți oameni au uitat această sărbătoare, dar în unele sate și sate continuă să fie sărbătorită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 − 57 =