mijloace pentru spălarea laminatului 0

Grijă pentru laminat are nevoie de o atenție și constantă, dar prin ridicarea un instrument bun pentru spălat, acest lucru nu este atât de dificil, deoarece pare. Înainte de a utiliza produsul, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și apoi să îl testați pe o mică parte a podelei, ascunsă de ochi.

Ce instrumente să folosiți?

Pentru a aduce podeaua laminatului într-o stare ideală în timpul spălării, trebuie utilizate numai acele compoziții potrivite pentru acest tip de strat de finisare. Faceți cu ușurință această sarcină «Mellerud BIO», înseamnă pentru curățarea podeaua unui laminat, care este îndepărtat rapid de pe suprafața oricăror urme de murdărie, grăsime, după utilizare laminat arată bine îngrijit și strălucitor.

Bazat pe un săpun, un agent de spălare laminat lichid cu un agent antistatic «Emsal Laminate» nu numai de praf și murdărie, dar, de asemenea, impregna stratul superior al laminatului, dându-i strălucire și oferind-o pentru ceva timp, o protecție sigură. Proprietățile antistatice ale acestui produs permit o lungă perioadă de timp protejarea pardoselilor de formarea de praf.

Un bun nano-antistatic pentru podele laminate este, de asemenea, un mijloc de spălare a laminatului «Procent», va reduce în mod semnificativ atracția prafului și murdăriei, va ameliora stresul electrostatic, în timp ce - nu conține substanțe biologic dăunătoare.

Domnul Proper de asemenea, se potrivește perfect cu murdăria, nu va lăsa un divorț, are o aromă plăcută, mirosul căruia va fi mult timp în aer.

Ca remediu popular pentru spălarea laminatului, puteți încerca 3-9% distilat oțet alb, diluat în apă la o viteză de două linguri pe zece litri de apă. Această metodă este destul de ieftin, dar este calitatea, soluția nu lasă pete și dă laminat luciu, bine este curățat pete și murdărie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 51 = 58