cum să faci crini de crin

Un crin de apa sau un crin alb este considerat una dintre cele mai delicate flori din lume. În legende și mituri, i se dă un loc special ca o plantă înzestrată cu putere magică. Cu toate acestea, numai cei care locuiesc în apropierea malurilor corpurilor de apă se pot bucura de frumusețea plină de viață a acestor flori. Și ne propunem să facem un crin - o slujbă ciudată de linguri de plastic de unică folosință, care se găsesc în fiecare casă, și sunt niște bani.

Vom avea nevoie de:

 • 20 linguri de plastic;
 • 7 linguri de plastic din ceai;
 • sticlă de plastic de culoare verde;
 • Pai de coctail.
 1. Tăiați din sticla de plastic de culoare verde, sub forma unei cupe de flori. Nu este dificil să faceți acest lucru, deoarece în locurile de tăiere este plasticul subțire. Țagla rezultată ar trebui să fie ușor fuzionată cu o brichetă sau o flacără de lumânare, astfel încât marginile petalelor cupelor să dobândească volum și valuri.
 2. cum să faci crini dintr-o crină1 cum să faci crini dintr-un crin 2
 3. Toate lingurile de unică folosință (atât masa cât și ceaiul) sunt topite în același mod. Aveți grijă ca plasticul să nu fie acoperit cu funingine și să nu deformați prea mult, altfel petalele noastre se vor transforma neclar. După ce focul este terminat, toate lingurile trebuie să fie rupte astfel încât fisura să nu deterioreze petala rezultată. Cele cinci petale inferioare sunt atașate cu clei sau cuie lichide pe baza de plastic verde.
 4. cum să faci crinul de la o crină3 cum să faci crini dintr-o crină4
 5. Rândul următor după rând acoperă cu atenție următoarele petale, schimbându-le astfel încât să se ducă unul la celălalt. Fiecare strat următor de petale din plastic (și vor fi patru) lipici mai aproape de miez, astfel încât floarea era voluminoasă.
 6. cum să faci crini dintr-o crină5 cum să faci crini de crin
 7. Miezul crinului este format din lingurile de ceai topite, lipindu-le suprapunându-se într-un cerc. O asemănare mai mare cu un liliac adevărat va da stamine, care sunt tăiate dintr-un tub de cocktail galben. Acum știi și cât de ușor este să faci un crin din linguri de unică folosință în doar douăzeci de minute, care pot fi decorate cu un iaz decorativ sau natural în țară.
cum să faci crini dintr-un crin 7 cum să faci crini dintr-o crină8

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

93 − 91 =