Mașină de ac cu mâinile proprii

Acul sub formă de manechin, realizat de mâini, - un accesoriu nu numai original, ci și foarte practic. Pinsul și acele vor fi întotdeauna la îndemână în timpul lucrărilor de grijă. După ce ne-ați familiarizat cu clasa noastră de master, veți învăța cum să coaseți un manechin de ac în doar jumătate de oră! Un astfel de artefact funcțional va fi întotdeauna adecvat ca dar pentru orice femeie de ac.

Vom avea nevoie de:

 • carton;
 • felts;
 • sintepon;
 • clei;
 • material (bumbacul este preferabil).
  Mașină de ac cu mâinile sale17

  Mașină de ac cu mâini18

 1. Din carton gros, tăiați șase părți (față și spate, două laterale și două ovale). Pentru a face acest lucru, rotiți cartonul cu marcatorul de pe material. Ovale tăiate din pâslă. Apoi scoateți-le afară.
 2. Acul cu mâna ta cu mâinile tale Ace de mână cu mâini 2
  Mașina cu acul cu mâinile tale3 Ace de mână cu mâini proprii4
 3. După ce modelul patului de ac este gata, continuați să coaseți piesele. Apoi, întoarceți piesa rezultată pe partea frontală și umpleți-o cu sintepon (puteți să-l înlocuiți cu bumbac). Încercați să umpleți patul acului mai strâns, astfel încât știfturile și acele să rămână bine în el.
 4. Ace de mână cu mâini proprii5 Mașina cu acul cu mâinile proprii6
  Mașina cu acul cu mâinile7 Mașina cu acul cu mâinile proprii8
 5. Introduceți o oală din pâslă în partea inferioară a manechinului, lipită anterior cu adeziv. Apoi, împăturiți marginile țesăturii și lipiți-le corespunzător cu ajutorul unui pistol de lipire. Când se usucă cleiul, ascundeți toate ridurile sub ovalul de pâslă. Acum puneți manechinul rezultat pe sfeșnic.
 6. Ace de mână cu mâini proprii9 Mașina cu acul cu mâinile tale10
  Mașina cu acul cu mâinile sale11 Mașina cu acul cu mâinile proprii12
 7. Partea superioară a patului cu ac acustic este decorată cu un bile de margele de sticlă sau o margine mare. Asigurați-vă că marginile țesăturii sunt ascunse sub elementul decorativ. Dacă există o dorință, puteți coase un manechin și un cap, decorându-l cu părul făcut din fire dense din lână. Artizanatul este gata de utilizare!
Manechin cu acul cu mâinile tale13 Mașină de ac cu mâinile sale14
Mașină de ac cu mâini15 Mașina cu acul cu mâinile 16

Acum, toate ace și ace, care sunt folosite pentru cusut, vor fi întotdeauna într-un singur loc, iar manechinul acului va deveni o decorare demnă a locului de muncă.

Paturile drăguțe se pot face în alte moduri.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1