mini ventilator

Fanii mici sunt necesari pentru noi într-o varietate de situații - în mașină, în birou, în vacanță. Cu invenția lor, omenirea a început să trăiască mai confortabil. Acestea le produc și le vând cu mare succes, chiar și ținând seama de faptul că trăim în epoca tehnologiilor înalte, când aerul condiționat în mașină și în casă nu este neobișnuit. Despre ce mini-fanii sunt și cum sunt caracteristicile lor - să vorbim despre acest articol.

Mini ventilatoare USB

Fanii USB pot fi de mai multe tipuri - desktop, pe un picior flexibil și pe un clip pentru haine. Principiul de funcționare al oricăruia dintre ele - alimentat de portul USB al unui computer sau laptop. Tensiunea necesară este de numai 5 V, consumă foarte puțin curent, în timp ce acestea suflă bine și aduc ușurare în vreme caldă.

Astăzi sunt cele mai vândute gadget-uri împreună cu lămpile USB. Ei economisesc energia și oferă asistență neprețuită într-o varietate de situații. De exemplu, fanii pe un picior flexibil pot fi utilizați pentru răcirea laptopului, deoarece fluxul de aer poate fi direcționat în orice direcție.

Mini ventilator pe baterie

Un alt tip de mini-ventilatoare - încărcătoare de baterii, care funcționează, după cum probabil ați ghicit, de la o baterie sau baterie. Ele nu sunt absolut atașate la rețeaua electrică sau la dispozitivele informatice. Mobilitatea completă vă permite să luați un mini-ventilator de birou pe baterii în orice călătorie - cu mașina, trenul, autobuzul și bucurați-vă de mers chiar și pe plajă, chiar și în transport.

Dispozitive portabile de acest tip sunt foarte convenabile și funcționale. Recent, acestea sunt realizate într-un design interesant, costul lor este scăzut, deci este foarte simplu să deveniți proprietarul unui astfel de dispozitiv convenabil.

Mini ventilator pe baterii și un clip de îmbrăcăminte pot fi instalate în mașină, și va da o răcoare puțin într-o zi plină de suflet. Dar are lame moi și sigure, astfel încât prin răsturnarea accidentală nimic nu vă amenință sănătatea.

Mini-ventilator Bezlopastnoy

Și chiar dacă cuvântul ventilator este puternic asociat cu lamele, acestea se întâmplă să fie fără ele. Prima dată când funcționează un astfel de obiect gadget este destul de greu de înțeles de unde provine aerul și care este principiul funcționării sale. Pe biroul său este un inel și aerul bate de pe o parte.

De fapt, totul este simplu: aerul atrage stativul ventilatorului și îl distribuie în jurul inelului, creând o zonă cu presiune scăzută, strângând astfel aerul dintr-o parte a inelului. Pe de altă parte, acest aer, sub forma unui curent, ieșea dintr-un slot amplasat de-a lungul razei inelului. La ce gol este așa de subțire încât nu poate fi văzut la prima vedere.

Un astfel de agregat funcționează aproape tăcut, dar merită foarte mult. Nu are doar o formă rotundă, uneori acești mini-ventilatoare sunt executate sub forma unei figuri ovale sau a oricărei forme curbe.

Principalul avantaj al acestui ventilator este siguranța sa absolută. Nu există lame - nu există nici o șansă să intri în ele cu degetul și alte părți ale corpului și obiectelor. În consecință, putem vorbi de o absență completă un mini ventilator fărălopastnoytraumatism, care este deosebit de important în prezența copiilor și animalelor de companie.

În plus, în procesul de lucru un astfel de mini-ventilator nu creează o vibrație care aduce disconfort. Și nu contribuie la proiectele care au un efect benefic asupra sănătății. Fluxul de aer provenit de la ventilatorul sigur bezlopastny este foarte moale, ceea ce este mult mai plăcut decât răcirea rece a aparatului de aer condiționat.

Avantaje suplimentare ale unor astfel de dispozitive sunt capacitatea de a regla puterea și înclinarea, ușurința de curățare, designul interesant, siguranța absolută și ecologia. Camera în care funcționează un astfel de ventilator este plăcută și confortabilă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 + = 81