absorber de miros

În casa gospodinei moderne, desigur, există loc pentru un absorbant de miros. Acești mici ajutători neutralizează aromele neplăcute ale frigiderului, scrumierele, încălțămintea, umiditatea și altele. Progresele în dezvoltarea produselor chimice de uz casnic vă permit să nu aruncați mirosul unui parfum mai puternic al unui odorant, ci să-l neutralizați prin reacția chimică.

Cum funcționează absorbantul de mirosuri?

Diferite geluri, granule, spray-uri, și alte forme absorbanți ușor de găsit în comerț, repartizarea lor poate fi concentrat strict, de exemplu, un frigider, sau dimpotrivă, spectrul de acțiune al acestor substanțe va fi larg. Când cumpărați un absorbant, gândiți-vă în prealabil ce fel de rezultat doriți să atingeți. Dacă trebuie să distrugeți mirosul într-un anumit loc, alegeți absorbantul cu o anumită acțiune.

Principiul de acțiune al unor astfel de dispozitive este absorbția sau legarea moleculelor de un miros neplăcut. În plus față de eliminarea mirosului, substanța poate conține orice aromă care nu numai că va purifica aerul, ci va adăuga și un miros plăcut și ușor.

Cum sa faci un absorbant de miros?

În loc să cheltuiți bani pentru achiziționarea de bani noi, puteți profita cu ușurință de diverse metode populare de îndepărtare a mirosurilor neplăcute.

Consecințele fumatului în interior sau în mașină pot fi eliminate cu oțet. Doar vărsați otetul în castron și lăsați-l peste noapte.

Are aceeași acțiune și cărbunele activ - fiind excelent absorbant, se va elimina aproape orice miros neplăcut într-un spațiu limitat, cum ar fi într-un frigider.

Un instrument minunat împotriva camerelor fumoase va fi jumătate de măr cu un miez sculptat sau o cafea grosieră.

În mod ironic, gunoi pisica absoarbe, de asemenea, diferite parfum, o pasta preparata din praf de scorțișoară și oțet de mere pentru o lungă perioadă de timp te va salva de la miros anormal și dă un miros plăcut. O astfel de pastă trebuie depozitată într-un borcan acoperit cu un capac cu mai multe găuri.

Folosind aceste instrumente simple, puteți face cu ușurință absorbantul de mirosuri al apartamentului cu propriile mâini fără costuri suplimentare.

Din realizările tehnologiei pentru a elimina mirosul și cauzele sale, puteți utiliza o lampă bactericidă cu ultrasunete. Nu numai că îndepărtează mirosul neplăcut, ci și neutralizează cauzele - mucegaiul, diverse ciuperci și microorganisme. O astfel de lampă poate fi utilizată în orice cameră ca profilactică a apariției microbilor care provoacă o schimbare în prospețimea aerului.

În ceea ce privește modul de alegere a unui absorber de mirosuri, nu există un răspuns exact. Mai întâi de toate, fiți ghidat de proprietățile acestui sau acelui gel sau spray. Separat, acordați atenție prezenței parfumurilor, care sunt inacceptabile în frigider, dar sunt perfecte pentru o cameră sau un dulap. Valoarea are, de asemenea, un volum de cilindru sau dimensiuni de bloc, un lucru similar cum să faci un mirositor de miros să fie compact și discret. Producătorul are, de asemenea, o importanță importantă - astfel, chiuvetele fabricării japoneze sunt considerate mai calitative și mai eficiente, dar costă și mai mult costuri. În orice caz, dreptul de alegere este al dvs., este suficient doar să vă familiarizați cu opțiunile propuse și să decideți care dintre ele vi se va potrivi cel mai bine.

Și amintiți-vă, un miros neplăcut nu apare din nicăieri, ceea ce înseamnă că cel mai bun mod de a lupta împotriva ei este de a lua măsuri în timp util și de a menține casa curată. Prospețimea aerului locuinței tale este în mâinile tale!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

49 + = 53