Mod de blana cu ace de tricotat

Modelul, care este considerat în această clasă de master, este foarte neobișnuit. Ele sunt decorate cu pălării, paltoane și chiar pungi, deoarece de departe buclele alungite ale acestei tricotări seamănă cu tivul de blană. Ei bine, hai să aflăm cum să legăm modelul "Fur" cu spițele!

Master clasa de tricotat cu modele de ac "Fur"

Este după cum urmează:

 1. Tipurile de 20 spite pe spițe, folosind fire de grosime medie. Conversia primului rând cu buclele obișnuite ale feței. Începem să dezlipim modelul de la al doilea rând. Învârtiți degetul arătător al mâinii stângi cu un fir de lucru, apoi introduceți acul drept de tricotat în prima buclă.
 2. Pat de blană cu ace de tricotat 1

 3. Prindeți firul de lucru în zona de trecere a buclelor lungi care acoperă degetul arătător. Transformați bucla de față în modul obișnuit.
 4. Pat de blană cu ace de tricotat 2

 5. În dreapta vorbiți, aveți o buclă formată din două fire. Îndepărtați cu atenție firul pe care l-ați înfășurat în jurul degetului din punctul 1, pentru confort, împingându-l cu un ac de tricotat.
 6. Moda blana cu ace de tricotat 3

 7. Din partea greșită veți avea o buclă care arată astfel.
 8. Moda blana cu ace de tricotat 4

 9. Al treilea rând ar trebui să fie complet legat de buclele faciale. Rețineți că buclele lungi ar trebui ținute astfel încât să nu se dizolve. Acest lucru se face cel mai convenabil cu degetul mare al mâinii stângi.
 10. Moda blana cu ace de tricotat 5

 11. Al patrulea rând este similar celui de-al doilea rând, aici din nou va fi necesar să legați bucle lungi. Apoi, tricotarea merge printr-o schemă foarte simplă: rânduri ciudate legate de facial și chiar - așa cum este descris la punctele 1-4. În fotografie puteți vedea cum vor arăta cinci rânduri de blană tricotată.
 12. Pat de blană cu ace de tricotat 6

 13. După cum puteți vedea, tricotarea modelului "blană" cu ace de tricotat este destul de simplă. Dar există o nuanță - această tricotare necesită o cheltuială foarte mare de fire. Puteți să o tăiați puțin, înfășând un deget cu un fir, nu pe două rotații, ci într-o singură. Dar tineti minte ca atunci "blana" va fi mai scurta, iar tricotatul va fi un pic mai dificil, deoarece bucle lungi de multe ori scapa din mana.

Pat de blană cu ace de tricotat 7

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 25 = 28