Forma neagra in baie - cum sa scapi

Baia este una dintre camerele cele mai întunecate, umede, calde și prost ventilate din apartament. Și astfel de condiții sunt potrivite în special pentru apariția mucegaiului. Și dacă vă confruntați cu această problemă gravă, trebuie să scăpați de mucegaiul negru în baie cât mai curând posibil.

Care este pericolul mucegaiului negru în baie?

Ciuperca mucegai periculoasă - mucegai negru - este foarte dăunătoare pentru sănătatea umană. Dacă scapi de mucegai nu este la timp, trăind în acest apartament poate dezvolta astm, rinita alergică, sau candidoza.

Cel mai adesea, mucegaiul negru se așează pe pereți și pe tavanul din baie. Poate nu se simte mult timp și nu poate fi invizibilă. Dar, în condiții favorabile pentru dezvoltarea sa: baia este slab ventilată, este caldă și foarte umedă, mucegaiul negru începe să se înmulțească intens. Această ciupercă este slab atașată de tavan și pereți, astfel încât poate fi ușor de zbor. Și, intră în căile respiratorii ale persoanei, această ciupercă este eliminată de diverse boli.

Remedii pentru mucegaiul negru

Îndepărtați mucegaiul negru din tavan, iar pereții cada de baie sunt destul de posibili folosind agenți antifungici. Dar mai întâi trebuie să îndepărtați stratul superior de tencuială. După aceasta, un astfel de loc ar trebui să fie uscat cu un uscător de păr de construcție. Acum puteți folosi mijloacele pentru a distruge ciuperca. La locul de muncă este necesar să vă amintiți. că aerul din baie ar trebui să fie uscat, deci este mai bine să nu porniți apa încă. Lucrul ar trebui să fie în mănuși și măști.

Pentru a îndepărta mucegaiul, utilizați sulfat de cupru, dar amintiți-vă că are toxicitate. Soluția sa cu un strat gros este aplicată în locuri mucegăite cu o perie. După câteva ore aceste locuri pot fi spălate și uscate, iar baia poate fi ventilată.

Scoateți matrița neagră în baie și puteți folosi înălbitor. Soluția de apă preparată cu înălbitor în raport de 1:10 trebuie aplicată cu o perie sau burete în locurile afectate de ciuperci. Forma neagra in baie - cum sa scapi de1După aceasta, camera trebuie ventilată.

La vânzare există un preparat de Renogal, care luptă cu succes mucegaiul negru nu numai pe pereți, ci și în cusăturile de faianță din baie.

Puteți folosi remedii folk pentru a elimina ciuperca din baie. Dacă suprafețele orizontale sunt deteriorate, umpleți-le cu sifon și top cu oțet. După ce se spală spuma, puteți spăla acest loc cu un detergent.

Nu luptă rău cu ciuperci și ulei de arbore de ceai. Luând două lingurițe de ulei, le preparăm în două pahare de apă și de la pulverizator procesăm locurile necesare. Pentru a spăla un amestec nu este necesar.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 + = 84