Muntele ipsos

Printre varietatea de tipuri de tencuieli, unele dintre ele au chiar propria lor „nume“, de exemplu, ipsos Munchen - la Munchen, a fost inventat acest mod de aplicare a tencuielii decorative.

München tencuială decorativă

În componența sa, Munchen strat subțire ipsos - este o dispersie acrilică, care presupune introducerea tehnologiei de producție în jetoanele de marmură de diferite fracțiuni (pe ambalaj indică numerele 2.5 sau 3.5, care corespunde cu valoarea de jetoane mm). În plus, compoziția acestui amestec de tencuială include în mod necesar compuși hidrofobi care ajută la reținerea umidității pe suprafața tencuită. Cu alte cuvinte, Munchen ipsos - un finisaj decorativ cu o rezistență ridicată la umezeală, schimbări de temperatură și de abraziune mecanică poate fi utilizată atât pentru exterior cât și pentru decorațiuni interioare.

Muntele din Munchen, pentru un efect mai mare decorativ, poate fi ușor pictat. Și structura acestui tencuială, care amintește în mod exterior de binecunoscutul "gândac de coajă", vă permite să experimentați metoda de colorare. Cea mai ușoară cale - pigmentul ales se adaugă direct la amestecul de ipsos. Următoarea metodă - vopsirea (albirea) pe suprafața deja tencuită. Și încă o dată - o combinație de două culori. Suprafața, acoperită cu tencuială din aceeași culoare din Munchen, este vopsită cu o rolă cu altă culoare. În acest caz, tot adâncimea texturii rămâne în culoarea originală pe fundalul albului aplicat de sus. Se obține un efect mai degrabă original.

Tehnologia de aplicare a tencuielilor din Munchen

Suprafața peretelui este tratată mai întâi cu un primer special (adeziv) și apoi spatulul însuși este aplicat cu un strat subțire corespunzător dimensiunii fracției de crustă. Apoi se efectuează topirea zonei tratate: verticală, orizontală sau circulară - localizarea elementelor de textura a tencuielii depinde de aceasta.

Muntele ipsos1 Muntele ipsos2 Muntele ipsos3
Muntele ipsos4 Munchen tencuială5 Munchen tencuire6
Munchen tencuială7 Munții din Ungaria8 Munchen tencuială9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2