Nolin sfaturi de frunze uscate

Florarii, care au decis să facă nolina acasă, se confruntă adesea cu problema că frunzele se usucă. Partea verde a plantei este decorarea principală, așadar ar trebui să cunoașteți posibilele motive pentru această schimbare și ce ar trebui făcut în acest caz.

Motivele pentru care frunzele uscate ale nailinelor

Mai întâi de toate, regimul de udare și umiditatea aerului din cameră influențează uscarea capetelor. Dar pentru plantele adulte aceasta este norma, cu condiția ca frunzele tinere să crească complet verzi. Dacă nu vă place, puteți tăia ușor sfaturile maro.

În cazurile în care această problemă se manifestă mai departe, adică frunzele continuă să se usuce sau atingeți tinerii, mai întâi trebuie să acordați atenție umidității și temperaturii aerului din încăpere.

De asemenea, merită acordată atenție modului în care este plantat nylin, adică baza extinsă (îmbuteliată). Cu o penetrare puternică, floarea se simte prost.

Dacă nylonii usucă vârfurile frunzelor?

Dacă se întâlnește această problemă, nu umpleți imediat flacoanele cu apă, deoarece acestea pot face ca rădăcinile să se îndepărteze de ea. Terenul nativ al acestei plante este regiunea aridă a Americii Centrale, deci reacționează grav la depășire. Ca rezultat al irigării necorespunzătoare, frunzele nu se vor usca numai la capete, ci vor forma pete maronii.

În cazul în care camera este mai mare de +20 ° C, este necesar să dați Nolin pulverizare regulată sau să ștergeți frunzele cu o cârpă moale și umedă. Pentru aceasta, în ceea ce privește udarea, este necesar să luați doar o apă moale și stabilă timp de cel puțin 24 de ore. În caz contrar, se formează o acoperire albicioasă pe trunchiul său (caudex).

Dacă vârfurile uscate au început să apară după transplant, este recomandat să faceți niște pulverizări cu orice stimulator de creștere. Acest lucru îi va ajuta să se îndepărteze rapid de stres.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 + = 70