atracții naturale și bogăția din Karelia

În această epocă de urbanizare agresivă, colțurile lumii câștigă importanță, în ciuda faptului că toate acestea și-au păstrat prospețimea și frumusețea. Unul din aceste locuri este în Rusia, iar numele Karelia. Atracțiile și bogățiile naturale ale Republicii Karelia vor fi dedicate călătoriei noastre virtuale de astăzi.

Caracteristici ale naturii Karelia

Ce este atât de special în ceea ce privește natura Karelia, că oamenii vin aici să se odihnească nu numai din toată Rusia, ci din tot spațiul post-sovietic?
Karelia - marginea de nord, taiga. Toată lumea care merge vreodată aici în vacanță nu va fi capabilă să reziste tentației de a se întoarce la Karelia cel puțin o dată în viața sa. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că o zonă relativ mică și a găsit un loc adânci păduri pline de fructe de pădure și plante sălbatice și lacuri de cristal, și mlaștini, acoperite cu mușchi și licheni fantastic. Este aici, în Karelia, un locuitor al orașului va primi o ocazie unică de a vedea Majestatea Sa Natura în toată gloria ei. Și nu contează ce timp de ani te decide recuperarea Karelia - atât în ​​timpul iernii, iar vara va fi, decât pentru a impresiona invitatii dumneavoastra.

  1. Lahdenpohja regiunea Karelia, care este situat la doar 150 km de Sankt Petersburg și este la mai puțin de 50 km de Finlanda, fără exagerare fi numit o ușă, în spatele căreia sunt ascunse toate comorile acestei regiuni unice. Comparativ cu restul Republicii Karelia, climatul din zona Lahdenpohja softest, cu înghețuri moderate în timpul iernii și destul de rece în timpul verii. De la mijlocul lunii mai, oaspeții acestei părți din Karelia așteaptă nopți albe uimitoare. Dar cea mai importantă atracție naturală a cartierului Lahdenpohja din Karelia a fost și este Lacul Ladoga, cel mai mare lac din Europa. Acesta Ladoga Lacul este acasa, la rare reprezentanți ai florei și faunei locale, dintre care multe au găsit locul lor în paginile Cărții Roșii. Țărmului lacului Ladoga este foarte pitoresc - pestriț insule, golfuri și strâmtori, formațiuni de rocă, cursuri de apă și cape țesute în dantelă fantezie.
  2. atracțiile naturale și bogăția din Karelia1 atracțiile naturale și bogăția din Karelia2 atracțiile naturale și bogăția din Karelia3
  3. Bucurați-vă de toată bogăția de ape minerale din Karelia, în cartierul Medvezhiegorsk, unde mai mult de 40 de izvoare curative vin din insulele pământului. Trei dintre ei - cheia Tsaritsyn, groapa de sare și trei Ivani - pentru proprietățile unice de vindecare au câștigat în oameni gloria sfinților. În plus, oaspeții din această parte a Karelia așteaptă o întâlnire cu Lacul Onega pitoresc, păduri de pini pe malurile cărora sunt atât de bogate în fructe de pădure și ciuperci. Și plimbările forestiere vor fi interesante pentru a se combina cu studiul arhitectural și istoric al obiectivelor din Karelia, la urma urmei, în această zonă, ele sunt concentrate în cea mai mare parte.
  4. atracțiile naturale și bogăția din Karelia4 atracțiile naturale și bogăția din Karelia5 atracțiile naturale și bogățiile din Karelia6
  5. În inima republicii, în cartierul Kondopoga este prima rezervație protejată din Karelia - "Kivach". A fost formată în 30 de ani ai secolului trecut și găzduiește pe teritoriul său relativ mic întreaga formă a reliefului caracteristică pentru Karelia. Flora "Kivach" este reprezentată de peste 600 de specii de plante diferite, iar fauna numără peste 300 de specii. Există pe teritoriul "Kivach" și a resurselor sale de apă - râul Suna, numărând mai mult de 50 de cascade și rapiduri.
  6. atracțiile naturale și bogățiile din Karelia7 atracțiile naturale și bogăția din Karelia8 atracții naturale și bogăția din Karelia
  7. În nord-vestul Republicii Karelia se află parcul național "Paanajarvi", care a apărut la sfârșitul secolului al XX-lea. Pe teritoriul său puteți vedea toată bogăția naturii sălbatice a Karelia, pornind de la păduri de pădure vechi de secole și terminând cu lacul cu același nume. Lacul Paanjarvi, deși are o suprafață mică, are o adâncime suficientă. În apele sale trăiesc specii rare de pești, iar de-a lungul țărmurilor, cei mai mulți dintre reprezentanții faunei taiga - lupi, vulpi, moose, mistreți, rătăcesc calm. În plus față de lac, în Parcul Paanjärvi puteți vedea munți frumoși, râuri și cascade.
  8. atracțiile naturale și bogăția din Karelia10 atracțiile naturale și bogățiile din Karelia11 atracțiile naturale și bogățiile din Karelia12

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

21 − = 17