palatul de gheață în briza

Palatul de gheață din Brest a fost construit în 2000. Acesta găzduiește meciuri și concursuri în toate sporturile de gheață. Palatul a fost construit în conformitate cu cerințele moderne, astfel încât caseta de hochei poate fi transformat într-o platformă pentru sporturile de luptă, echipa de sport, gimnastică, box, sau in scena pentru tot felul de evenimente și concerte. Această multifuncționalitate a Palatului de Gheață din Brest a făcut-o una dintre clădirile principale ale Republicii Belarus. În plus, este atracția centrală a orașului.

măsuri

Concerte de vedete celebre sunt organizate în Palatul de Gheață din Brest. Astfel, în 2014 a avut loc un mare concert "Bi-2" cu o orchestră simfonică, precum și un concert al celebrului cantaret de tineret Max Korzh. Sala Palatului Ghețarilor este capabilă să găzduiască 2000 de spectatori, în timp ce sunt oferite locuri VIP, de aceea artiștii populari își adună adesea fanii. În sala de conferințe se organizează conferințe și seminarii importante și internaționale. Cu privire la comportamentul lor, informează panourile în mass-media și pe site-urile de internet.

Serviciile

Ice Palace oferă o gamă largă de servicii, printre care:

  • sauna;
  • sală de masaj;
  • arena de gheață pentru desfășurarea ceremoniilor;
  • organizând nunți și petreceri corporative într-un restaurant, sala poate găzdui simultan mai mult de o sută de persoane;
  • închirierea unei săli de mese coregrafice și sportive.

De asemenea, Palace Palace oferă o arenă de gheață pentru discoteci, concerte și alte evenimente de masă.

Patinaj gratuit

Programul evenimentelor și sesiunilor de patinaj gratuite de la Palatul de Gheață din Brest se schimbă destul de des, astfel încât este actualizat săptămânal. Înainte de a vizita patinoarul, specificați cu o zi înainte, într-una sau două zile, dacă programul sa schimbat. Telefon de referință: 42-72-18, 41-92-51.

Sesiunea durează 45 de minute. De asemenea, merită luat în considerare faptul că capacitatea terenului de gheață este de 180 de persoane. Prețul biletului pentru o sesiune este după cum urmează:

  • pentru adulți - 20 000 bel. ruble;
  • pentru copii - 15 000 bel. ruble.

De asemenea, în palat puteți lua patinele pentru închiriere, acesta va costa între 9 000 și 16 500 ruble bieloruse, în funcție de model. Important: patinele sunt date cu două ore înainte de începerea sesiunii.

Cum să ajungi la Palatul de gheață?

Mulți turiști din Belarus sunt interesați de modul de a ajunge la Palatul de Gheață din Brest. Vă asigurăm că nu este dificil! Palatul este situat la: ul. Moscova, 151. Puteți ajunge acolo cu transportul public, coborâți la stația "Zavod", care este de 30-40 de metri de clădire.

Palatul de gheata in san 1 Palatul de gheata in san 2 palatul de gheață în spate 3
Palatul de gheata in san 4 Palatul de gheață în piept 5 gheață în palat 6
gheață în palat 7 Palatul de gheata in san 8 palatul de gheață în spate 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 15 = 16