Parchet închis | hounslowtw3.net

Parchet închis

parchet negru 0

Podeaua întunecată este o mișcare de design minunată, menită să facă interiorul și mai elegant și respectabil. Pe contrastul întunericului și al luminii este foarte benefic să joci, făcând camera austeră și nobilă. Desigur, va trebui să știe cum să evidențieze punctele cheie și de a alege culoarea potrivita pentru pereți, mobilier și alte părți interioare.

Avantajele parchetului întunecat în interior

Mai întâi, vin imediat asociațiile cu naturalețea, cu pământul întunecat sub picioarele voastre. În mod deosebit, acest lucru ar trebui să fie interesat de adepții stilului ecologic.

Un alt avantaj de design îl reprezintă capacitatea de a juca cu spațiu. Vizual, o podea de culoare închisă poate ingusta camera, dar imediat ce vopsi peretii intr-o nuanta mai deschisa, efectul se va dovedi destul de invers - spațiul se va extinde pe ochi. Mai ales dacă alegeți un model de parchet în formă de V.

Avantaje suplimentare ale parchetului închis sunt respectabilitatea și rigiditatea designului rezultat al camerei. Frumusețea și stilul unui astfel de pardoseală nu iese niciodată din modă și nu pierde relevanța.

Nuanțe de parchet întunecat

Parchetul închis nu înseamnă că podeaua este întotdeauna complet neagră. Există multe alte nuanțe. De exemplu, parchetul de culoare maro închis oferă multe oportunități interesante, chiar și în funcție de modul în care lumina cade pe ea. Podeaua brună este potrivită atât pentru stilul clasic, cât și pentru minimalismul modern.

Parcul gri închis conferă camerei o rafinare specială. Rafinatele nuanțe gri creează o atmosferă unică de relaxare și răcoare.

etaj Maroon sunt, de asemenea, o opțiune mare, mai ales în combinație cu culori galbene, de nisip în restul decorului.

Podeaua neagră este o soluție elegantă pentru decorarea unei camere într-un stil minimalist. În același timp, ar trebui să încercați să adăugați mai multe culori luminoase în cameră - în tapițerie de mobilier, decorațiuni de perete, textile.

parchet negru 1 parchet închis 2 parchet negru 3
parchet negru 4 parchet negru 5 parchet negru 6
parchet închis 7 parchet închis 8 parchet negru 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 + = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: