parcul acvatic în Zhlobin

Una dintre atracțiile recomandate pentru o vizită în Belarus este parcul acvatic din Zhlobin. Ceea ce se prezintă el însuși și unde este, veți învăța din acest articol.

Zhlobin Water Park, Belarus

Se află pe teritoriul Centrului de Rezervă Olimpic la: ul. Karl Marx, d. 3/1 și face parte din acest complex de divertisment și sport. Deschiderea sa a avut loc în 2006.

Întreaga zonă a parcului de apă este de 1500 msup2. Este împărțită în două părți: o zonă activă de recreere, unde există tobogane și bazine și zone de odihnă, unde există mai multe tipuri de saune, solarii, săli de masaj, biliard, cinema și cafenea.

La intrarea în parcul acvatic, la mâna fiecărui vizitator este pus pe bratara, cu un cip pe dulapul lui. Acest lucru elimină necesitatea de a monitoriza cheile în timpul călătoriei pe atracții.

Modul de funcționare al parcului de apă din Zhlobin

În timpul săptămânii (miercuri, joi, vineri) cu deschis parc de apă 11. 00-21.00, la sfârșit de săptămână și de sărbători ora 10.00. Luni și marți, nu funcționează niciodată. Taxa de admitere depinde de vârsta vizitatorului, iar timpul de staționare, este posibil doar pentru a cumpăra până la 19.30.

Copiii cu vârsta sub 6 ani sunt gratuit, iar pentru ceilalți se aplică următoarele tarife:

  • copiii (între 6 și 14 ani): în timpul săptămânii - 1,5 ore - 60 mii ruble bieloruse (aproximativ 250 ruble rusești), 3 ore - 92 mii, iar în weekend - 70 - 105 mii ședere);
  • adulți: săptămâni - de la 65 mii la 101 mii, în weekend - de la 75 la 115 mii;
  • familie: pentru 3 persoane - de la 174 la 304 mii, pentru 4 persoane - de la 228 la 404 mii.

Astfel de prețuri sunt valabile pentru populația locală. Pentru cetățenii străini, costul vizitei la parcul acvatic este cu aproximativ 25% mai mare. Cu plată fără numerar, puteți plăti și ruble rusești. Atunci când cumpără un bilet, vă rugăm să rețineți că în timpul sejurului plătit inclusiv în vestiar, astfel încât distracția este de aproximativ o jumătate de oră mai puțin decât a declarat.

Saunele de vizitare situate pe teritoriul complexului se plătesc separat. Prezența într-o singură formă a unei camere twin pentru 5 persoane va costa de la 320 mii, două (pentru 10 persoane) - de la 390 mii, trei (pentru 15 persoane) - de la 450 mii. În același timp, vizitatorii au dreptul să meargă gratuit la parcul acvatic (cu numărul maxim de persoane din saună).

Atracții ale parcului de apă din Zhlobin

Comparativ cu parc de apă străin mare, atractii complexe de apă Zhlobisky pare destul de modeste, dar pentru o odihnă bună și existente în ea suficient.

Oaspeții din parcul acvatic își pot petrece timpul după cum urmează:

  • bălăceală în bazinele de înot asimetrice: dimensiunea unei copii de 12 m de 8 m și pentru adulți - 30 m de 16 m, și există 2 boluri foarte mici pentru copii. Pentru distracție în fiecare dintre ele, au fost instalate cascade, gheizere subacvatice și tunuri de apă;
  • coborând din tobogane: "Tabogan" - lungimea sa este de 73 m (este considerată cea mai lungă din Belarus), o elicopter (30 m) și o coborâre mică pentru copii;
  • plutirea pe "râul montan": o călătorie poate fi făcută prin înot sau pe un cerc, dar se poate deplasa într-o singură cale, deoarece în acest canal este creat un flux artificial lent;
  • ședința într-un jacuzzi, jacuzzi sau baie perlată.

Parcul acvatic din Zhlobin este perfect pentru o vacanță de familie cu copii sau companii de tineret. În plus față de atracțiile de apă din centru, puteți vizita Palatul de Gheață, puteți juca biliard și puteți face diferite tipuri de sporturi.

În plus față de parcul acvatic din centrul rezervației olimpice din Zhlobin, puteți vizita grădina zoologică și un monument pentru victimele Marelui Război Patriotic și palatele vechi cu temple.

parc de apă în gol 1 parcul acvatic în gol 2 parc de apă în gol 3
parc acvatic în Zhlobin 4 parc acvatic în Zhlobin 5 parc acvatic în Zhlobin 6
parc acvatic în Zhlobin 7 parc acvatic în Zhlobin 8 parc acvatic în Zhlobin 9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 + = 17