pat pentru un câine

Orice proprietar al unui animal de companie știe că animalul de companie ar trebui să fie învățat să doarmă în colțul său din prima zi, patul de câine este un loc minunat de a dormi, confortabil și confortabil. Într-un astfel de adăpost, câinele se odihnește și se ascunde de importanța oamenilor.

Există multe modele pentru aranjamente de dormit pentru animale de companie cu patru picioare.

Tipuri de paturi pentru câini

Paturile diferă, în primul rând, în mărime. Există locuri de dormit pentru:

 • câini mici. Câinii mici sunt pretențioși și capricioși, ca și copiii. Paturile pentru câini mici trebuie să cumpere mici, moi, confortabile. Acestea sunt șezlonguri perfect moi, de exemplu, sub forma unei case de pluș;
 • pat pentru un câine 1 pat pentru un câine 2 pat pentru un câine 3
 • câini mari. Câinii mari nu sunt atât de pretențioși. Pentru câinii de talie mare, paturile moi și grele vor face. Desigur, o casă pentru o astfel de rasă va ocupa o mulțime de spațiu, dar un leagăn deschis cu dimensiunile necesare - se potrivesc doar.
 • pat pentru un câine 4 pat pentru câine 5 pat pentru un câine 6

Orice pat ar trebui să se potrivească dimensiunii animalului de companie.

Locurile de dormit sunt disponibile în mai multe tipuri:

 1. Pat standard. Un pat tipic pentru câini este o canapea. Arată ca o saltea sau o pernă și nu are muchii. Există forme, culori și dimensiuni diferite;
 2. pat pentru un câine 7 pat pentru câine 8 pat pentru câine 9
 3. Pat cu o parte. Un astfel de produs seamănă cu o sobă, dar este echipat cu margini ridicate care oferă suport și confort suplimentar. Paturi rotunde cu bare de protecție sunt potrivite pentru animalele de companie care preferă să se îndoaie într-o minge.
 4. pat pentru câine 10 pat pentru câine 11 pat pentru un câine 12
 5. Pat de lemn. Acest model este ridicat de pe podea. Proiectele modelelor din lemn sunt:
  • deschis pe picioare - un pat de lemn pentru un câine pe picioare este format dintr-un cadru și o saltea moale, are un design modern și decorează interiorul;
  • mobilier complex - În special funcționale sunt paturi cu două etaje pentru câini. În acest complex, patul este echipat cu un vârf, iar pe nivelul inferior există o casă colorată pentru un câine. Designul acestui stand este foarte divers - de la clasic la tehnologie de vârf.
  • pat pentru un câine 13 pat pentru un câine 14 pat pentru un câine 15
 6. Scaun-pat. Există chiar paturi de scaune pentru câini, ele sunt instalate pe cutii, picioare cromate, au spate redus, pot fi echipate cu o cutie de depozitare internă.
 7. pat pentru un câine 16 pat pentru un câine 17 pat pentru un câine 18
 8. Paturi închise. Aceste bungalouri sunt realizate din pluș, combinate cu materiale țesute. Mai ales case mici, cum ar fi câinii mici.
 9. pat pentru un câine 19 pat pentru un câine 20 pat pentru un câine 21

Oamenii își îmbunătățesc casele nu numai pentru ei înșiși, ci și pentru animalele lor de companie. Pat pentru câine - un colț confortabil de-al tău, în care se va simți în siguranță.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 − = 13