Peguri de grădină

Multe plante au nevoie de un jartieră, pentru care se folosesc cârlige de grădină. Acestea pot fi tăiate în cea mai apropiată pădure și pot fi achiziționate la un magazin specializat. Comoditatea echipamentului achiziționat în durabilitate, spre deosebire de cea din lemn, care va putrezi în maximum două sezoane, precum și în estetica sa.

Picioare de gradina din plastic

Cele mai populare au fost colții din material compozit, în oameni - plastic. Avantajele lor sunt incontestabile. Acestea sunt:

  • greutate redusă;
  • alegere largă de lungime și grosime;
  • durabilitate;
  • ușurința de funcționare.

Picioarele compozite cântăresc numai 100 de grame pe metru. Aceasta înseamnă că va fi foarte convenabil să le transportați, să le instalați și să le stocați. Pe de o parte, ele au o șanfrenă teșită pentru o mai bună penetrare în pământ.

În funcție de ceea ce doriți să faceți legătura, pete de grădină din plastic disting - pentru acoperirea materialului (lung și flexibil), pentru struguri (gros și puternic), pentru tomate și plante ornamentale (fiabile și nu înalte).

Producătorii declară că viața bunurilor lor este de aproximativ 50 de ani. Materialul folosit pentru producerea cuielor nu este corodat (rugină), nu arde la soare și nu se teme de schimbările de temperatură. În plus, au o colorare atrăgătoare, se comportă ca o plantă, iar plantarea cu ele arată armonioasă și naturală.

Suporturi pentru grădină metalică

În unele cazuri, și anume, în zonele cu pietre stâncoase, este mai rezonabil să se utilizeze cuiburi metalice, deoarece nu se îndoaie sau își pierd forma atunci când sunt înfundate în pământ. Asemenea picioare pot avea o dimensiune destul de mică sau pot ajunge la jumătate de metru - depinde totul de scopul aplicării lor.

Dezavantajele sunt tendința lor de coroziune, chiar dacă picioarele erau acoperite cu vopsea. Dar dacă metalul este suficient de gros, chiar și într-o stare rugină, acesta va servi mai mult de un an.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 45 = 50