Perdele Kiseinian

Est ne-a dat o mulțime de invenții extrem de utile folosite în interior. Acolo au învățat perfect cum să facă față problemelor care dau naștere unui climat cald și uscat, folosind o tifon elegantă în loc de perdele strânse etanșe. Aceste perdele au împodobit apartamentele unor sultani puternici și au salvat frumusețile răsfățate în hareme închise cu mult înainte de cruciade. Ce înseamnă numele misterios "perdele de muslin"? Acest produs, care are o structură ușoară, nu este o foaie continuă, ci perdele de fire individuale sau frânghii subțiri. Folosind această soluție de design, puteți schimba superb situația, astfel încât interiorul plictisitor să joace culori absolut noi.

Avantajele tifonului

Gloanța fără greutate, constând din fire mai fine colorate, nu interferează cu circulația aerului, dar nuanțează bine încăperea, transformându-se într-o barieră semi-transparentă pentru razele abrazive. În plus, aceste perdele sunt capabile, în orice stil, să transforme perfect camera într-un mod mai bun, principalul lucru este să alegeți cu îndemânare colorarea firelor și modul în care acestea țesută.

Unde este mai bine să folosiți perdele de muslin?

În multe cazuri, cortina de muștină înlocuiește perfect tulul, deoarece în transparența sa nu este inferior voalului sau organzei. Rețineți că există fire care sunt impregnate cu compuși de protecție care resping praful și funinginea. Prin urmare, dacă vă place muslinul, puteți găsi perdele de acest tip în bucătărie din materiale durabile. Apropo, culoarea orientala este usor de introdus in designul modern, impunand in camera perdele de metal lucioase, alaturi de alte mobilier cu detalii cromate elegante, acest lucru arata colorat si original.

Perdelele Kiseynye nu se montează în mod necesar exclusiv pe ferestre, dimpotrivă, acestea sunt cel mai adesea folosite pentru decorarea ușilor interioare sau sub formă de perdele. Dacă rafturile sau structura plăcilor din gips-carton fură mult spațiu, ecranele ecranului zonează camera mai rațional, împărțind camera de zi și camera de zi cu cel mai subțire obstacol.

Perdelele Kiseine1 Perdele chinezice2 Perdelele Kiseinye3
Perdele Kiseinye4 Perdelele Kiseinye5 Perdelele Kiseinye6
Perdele Kiseinye7 Perdelele Kiseine8 Perdelele Kiseine9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 5 =